Nem működött a Rainbow 6: Patriots, újrakezdték

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 14.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft végre megtörte a Rainbow 6: Patriotsot körüllengő csendet. A kiadó észak-amerikai elnöke, Laurent Detoc szerint nem állta meg a helyét a készítők elképzelése, minőségi okok miatt újrakezdték a fejlesztést.

A Rainbow 6: Patriots fejlesztése nem ment simán, a Ubisoft szigorú minőségellenőrei belekötöttek a montreali csapat munkájába, így a fejlesztést csaknem a nulláról kezdték újra - erősítette meg az IGN-nek a kiadó észak-amerikai elnöke, Laurent Detoc.

A játékot még 2011-ben jelentették be, azóta már időszerű lett volna a megjelenés. A Ubisoft azóta hallgatott, s csak néha-néha, semmitmondó nyilatkozatokkal rázták le a kérdezősködő újságírókat. Most végre kiderült az igazság.

A stúdió a saját elképzelései mentén vágott bele a fejlesztésbe, ezen az úton indultak tovább, "de a játék nem működött". Detoc elmondta, hogy van egy nagyobb csoport a Ubisoftnál, akik nagyon befolyásosak. Ők mondják meg a tutit a fejlesztőknek, akiknek bármi áron követniük kell a utasításokat. Ők mondták, hogy a "játék nem elég jó". Ezzel a montreali brigád is tisztában volt, nem haladhattak tovább a kiszabott irányban.

A Rainbow 6: Patriots fejlesztését tehát újra kellett kezdeni. Még szerencse, hogy az új konzolok megjelenése a Ubisoft hasznára válik, így szinte biztosra vehető, hogy az alkotás Xbox One-on és PS4-en is napvilágot lát.

Az újrakezdés miatt a Patriots alcím sem állja meg a helyét, lehet, hogy a shooter más nevet kap, mivel a csapat már nem olyan játékot akar készíteni, amely a terrorizmus elleni harcot mutatja be. Könnyen lehet, hogy immáron zsoldosokat irányítunk majd, így a téma is ehhez igazodik.

Várjuk az újra-bejelentést!

9.
9.
SLi
#3: amúgy ezeket a "patriótákat" jobban utálják mint a " arabok/oroszok/koraiak/kinaiak"-at...
8.
8.
elvan a gyerek ha jatszik
#3: Tökéletesen összefoglaltad hogy mi a baj egy rakat játékkal, az őket fejlesztő stúdiók felfogásával és Hollywood nagy részével. És öröm látni, hogy nem csak én érzek így.
5.
5.
Necreon
4.
4.
bcrics
Már megint a lamantinok, az a titkos csoport.
3.
3.
Dreadlox
Murica....most megint jönnek a csúnya arabok/oroszok/koraiak/kinaiak/nácik, akik a becses és patyulat patrióták otthonát célozták meg, a fehérfejű rétisas erejével visszademokratálják őket az országaikba a sazbadság erejével és mindenki mekit meg coca colát fog fogyasztani!!!.....nem unalmas már a kurva primitív amerikai történet?
2.
2.
Teuton
Magyarul elfingta magát az egyik fejes és most a stúdiónak azt kell szagolnia.
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...