Többjátékos módot kapott a Just Cause 2

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 17.
  • Videó
Link másolása
Nemhivatalos multiplayer móddal vértezték fel az Avalanche Studios nyitott világú akciójátékát. Olyan minőségi kiegészítővel van dolgunk, hogy egyenesen a Steamről ránthatjuk le. Nézzünk bele az új trailerbe!

A Just Cause 2-ben (teszt) egy komplett banánköztársaságban irthattuk az ellenfeleket Rico Rodriguezzel, ám a hatalmas játszótér mit sem ér emberi ellenfelek nélkül. A rajongók megelégelték a multiplayer hiányát, így három évvel az alapjáték megjelenése után elérhetővé tették az online mókát élesítő modot. Immáron többedmagunkkal forgathatjuk fel az egész szigetet.

Minőségi cuccal van dolgunk, amely hivatalos DLC-ként is megállná a helyét. A többjátékos modot a Steamről tölthetjük le ingyen, persze csak akkor, ha az alapjáték a birtokunkban van.

6.
6.
zsizsi
Nagyon epic trailer lett :D Még nem volt szerencsém a játékhoz csak a demoját próbáltam ki de a videó alapján úgy látom ,hogy igen ügyes modderek dolgoztak azon ,hogy még jobbá tegyenek egy amúgy is jó játékot remélem felfigyelnek ezekre a srácokra és szép karriert építenek a játékiparban :)
4.
4.
mestermagyar
Tegnap olyat nyomultam vele. Már megvan a magyar közösség is egy steam group formájában :D
1.
1.
markoci555
Az öcsém pont most viszi az én accountommal, és mondta is hogy milyen jó lenne többen, biztos örülni fog a hírnek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...