Elérhető a DayZ Standalone korai változata

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bohemia Interactive bejelentette, hogy az előrendelők már rátehetik a mancsukat a DayZ Standalone egy korai buildjére, amely még alfaverzió, szóval hibákkal biztosan találkozni fogsz benne.

Végre játszható formába került a DayZ Standalone. Az egyre népszerűbb zombis túlélőszimulátor korai változatát már minden előrendelő letöltheti a Steamről. A játék 24,99 euróba kerül, s még véletlenül sem tükrözi a végleges verzió minőségét.

Szóval, ha készek vagytok arra, hogy ordas hibákkal szembesüljetek, akkor vessétek bele magatokat és támogassátok a fejlesztőket - előbb-utóbb a bugok eltűnnek, és az élmény felhőtlen lesz.


Chernarus 230 négyzetkilométeres területe már a rendelkezésünkre áll, a szerverek akár negyven főt tudnak befogadni a játékosok adataival együtt, a fegyver- és a ruhatestreszabás már működik, ahogy a crafting is.

Később olyan funkciók kerülnek bele a játékba, mint a járművezetés, a vadvilág, az építkezés lehetősége, valamint a látványt és a fizikát is továbbfejlesztik, nem beszélve a modtámogatás élesítéséről. Csak győzzük kivárni!

6.
6.
nomcsa
#5: nem sok játék alfa verzióját láttam, de amiket igen, azok is mind összecsapott és életképtelen masszák voltak, megjelenésre még is az év egyik legjobbjával címezték meg őket. (nem mondom hogy ennek van ilyenre esélye, de a közép-felső kategóriában benne van azért.)
5.
5.
AnimeWarlord
#3: Elolvastam, te nagyon halmozottan . . . . . Még alfa verziohoz is képest nulla amit itt kiadtak 25 euróért. Nézd már meg a képeket, meg egy videót a játékról. Az egész egy összecsapott, életképtelen massza. És ezért pénzt kérnek.
4.
4.
nomcsa
nevezzetek hülyének (kedvenc játékom a TLoU) de ennek a játéknak megszavaztam a bizalmat 25 euróval.
3.
3.
TryGun
#2: Te most tényleg ekkora hülye vagy, vagy csak nem olvastad el? Oda van írva hogy "alfa verzió" mégis akkor mit vársz? hogy Crysis grafikája legyen vagy mi, meg már az úrbe is ki lehessen utazni?
2.
2.
AnimeWarlord
Elég fél késznek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...