Bejelentették a Kingdom Come: Deliverance-t

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mafia 2 fejlesztőcsapatából kivált tagok új, nyitott világú, középköri szerepjáték készítésébe kezdtek Prágában. A Kingdom Come: Deliverance PC-re és next-gen konzolokra készül, a látványért a CryEngine felel.

A Warhorse csapata a 2K Czech stúdió egykori tagjait foglalja magában. Első játékukat a minap jelentették be Kingdom Come: Deliverance címmel. Középkori, nyitott környezetben járunk, az alkotás pedig az RPG műfajában szeretne nagyot dobbantani, amire minden esélye megvan, elvégre a látványért a CryEngine legújabb verziója felel.

A szerepjáték másfél éve készül, s már most lenyűgözően fest. Megjelenése 2015-ben várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Csekkold az első látnivalókat!


11.
11.
DON GONDOCS
Hol van még 2015? addig még sok minden történhet. Jó hamar bejelentették
10.
10.
mestermagyar
Talán, TALÁN nem abban az elcseszett angliában fog ez is játszódni.
9.
9.
kopic
Nem nez ki olyan rosszul.....
8.
8.
TBO0
Erről a játékról már kb. 1 éve is volt egy olyan 20-30 másodperces videó, de akkor még név nélkül futott, tehát egy ideje biztosan foltozgatják. Meglep, hogy 2015 táján jön ki. :)
#6: Csak azért az jut róla eszedbe, mert középkor, itt szerintem ki is merül a hasonlóság. Nézz utána a Bannerlordnak, a Warband folytatásának, az ígérkezik csudajónak. :D
6.
6.
equinox42
#5: Gondolom sok ilyen jellegűvel játszottak és éreznek benne valami mást.
Nekem a mount&blade jut eszembe, csak korszerűbb.
Azt nagyon szeretem.
5.
5.
Sose értettem ennyi teaser meg 5 kép alapján hogy tudtok olyanokat mondani
hogy"elég egyedi RPG-nek ígérkezik" Ennyiből látod? áááhh
4.
4.
greenmelon
Ez elég faszának ígérkezik, régóta várok valami ilyesmire. :)
3.
3.
Pain
Na végre valami remény arra, hogy a CryEngin-nel valami értékelhető játékot is fejlesztenek :)
2.
2.
kolosszus87
Eléggé egyedi RPG-nek ígérkezik, varászlatok, szörnyek és fantasy elemek nélküli, valós történelmi korba helyezett játékot kapunk, ami valódi középkori harcmodorra épül.
1.
1.
DigitalEye
A Witcher 3 bejelentése óta ez az egyetlen RPG, ami megdobogtatta a szívemet. Nagyon ígéretes, a képek alapján borzasztó jó hangulata van. Bár a srácok már a Mafia-játékok kapcsán is bebizonyították, hogy eszméletlen jó atmoszférát, világot tudnak teremteni egy játékban. El kéne kezdeni gépet fejleszteni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...