Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Ingyen kipróbálható a Kingdom Come: Deliverance

Ezúttal a Steamen tart egy ingyenes hétvégét a 2018-ban megjelent, nagy sikerű "középkorszimulátor" RPG, a Kingdom Come: Deliverance. Amennyiben megtetszik a hétvége alatt a játék, most jelentős akcióval csaphattok le rá.

Ingyen tölthető a Kingdom Come az Epic Store-ból

Kissé elsiklottunk felette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal egy kifejezetten ütős címet is bezsákolhatunk!

Tölthetjük az Epic Games Store ingyenes társasait

Megérkeztek az Epic Games Store e heti ajándékai, így mától zsebre vághatjuk a Carcassonne és a Ticket to Ride digitális feldolgozásait. A két társas érkezése mellett lehullott a lepel a jövő heti játékokról is - nem lesz okunk a panaszra.

Kingdom Come: Deliverance - jöhetnek a modok

A Warhorse Studios hivatalosan is elérhetővé tette a középkori alkotásának modkészítő segédprogramját. Mi már alig bírjuk kivárni az első Gyűrűk Ura és Trónok harca témájú modok érkezését!

Ingyen játszható a hétvégén a Kingdom Come

Sőt, ha nagyon rákapnánk az ízére, akkor még arra is lehetőséget kapunk, hogy 50 százalékos akcióval vásároljuk meg az alapjátékot, 25 százalékos leárazással pedig a DLC-kkel felturbózott Royal Editiont.

Kingdom Come: Deliverance - jön a modtámogatás

A modderközösség természetesen eddig sem henyélt, hiszen rengeteg életminőségi javítást hoztak a Warhorse szerepjátékába. Hamarosan azonban hivatalos toolkitet és a fejlesztők által támogatott felületet kapnak a munkához.

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!