Képeken a Dragon Age: Inquisition

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 20.
  • Képek
Link másolása
A BioWare legfrissebb blogbejegyzéséből kiderül, hogy a Dragon Age: Inquisition fő sztoriszála már játszható formában van, a fejlesztés szépen halad előre, s most néhány új screenshotot is megosztott velünk.

A BioWare szépen halad a Dragon Age: Inquisition fejlesztésével, az év végére időzített alfa buildben már végigjátszható a fő történet, s a látványt is továbbfejlesztették (hasonlóan az új Mass Effecthez). A játék alatt dübörgő rendszerek már működnek, jelenleg a hangok és a zenék rögzítése zajlik, illetve az osztályok kiegyensúlyozása.

A Frostbite 3 engine látványosabb, mint valaha: a fák, a holttestek, a ruhák és az arcok jelentős javuláson estek át, melyekről te is meggyőződhetsz, ha megtekinted az új képeket!

A Dragon Age: Inquisition 2014 második felében landol PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

9.
9.
leviske
Azért az a qunari fej nincs igazán köszönőviszonyban az "in game" trailerben látottal... Az nem zavar, ha az átlag katonáknak ilyen egyen feje lesz, de akkor tegyenek rájuk sisakot/maszkot és arra menjen a különböző festés. Ezek nem darkspawnok, nehezebben lenyelhető, ha ugyanolyan képe lesz mindenkinek, mint a 2-ben.

Az elf koncepció viszont tetszik. Amolyan visszakanyarodás az Origins felé, ami jó hír. Érdekes volt a 2-ben a sok Na'vi elf, de valahogy nem illett a világba.
8.
8.
drat576
#7: Azért az kicsit máshogy néz ki, az meg hogy "szem" nem lehet levédetni, amúgy ez a szimbólum már a DA2-ben is benne volt. Tudom hogy a hozzászólásod csak félig meddig komoly vagy annyira sem, de nem bírtam ki h ne válaszoljak rá ^^
7.
7.
névtelenség
A Forgotten Realms nem fog perelni a Neverwinterből lopott szem-szimbólum miatt? :D
5.
5.
tyber16
A Witcher 3 meg ez miatt akarok új gépet venni. Bár ettől nem várom el hogy olyan minőségű legyen mint az Origins, olyan Dragon age már nem lesz, de ettől függetlenül elég várós,nekem a 2 is tetszett, azt se kritikus szemmel játszottam,egyszerűen csak élveztem a játékot, ezt a részt is szerintem hasonló hozzáállással fogom játszani,akkor már csalódni nem fogok :P
4.
4.
elfdefender
Azért csak a grafikától ne essünk már hanyatt! Mert hiába lesz szép, ha a játékmenet egy nagy nulla lesz. Majd egy olyan jó fél év múlva érdemes lesz odafigyelni rá, esetleg az E3-ra hoznak is valami érdemleges gameplayt.
3.
3.
mepatrik1
#2: Oszt még ki se jött... -.-
2.
2.
DevilGamer
Szerintem az eddigi legjobb Dragon Age!
1.
1.
elvan a gyerek ha jatszik
Egyelőre ezt a játékot várom 2014-ben a legjobban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...