Karácsonyi blogajánló

  • Írta: Scoo
  • 2013. december 27.
  • Hír
Link másolása
Valljuk be, a karácsony a gamerek egyik kedvenc időszaka, több okból is. A fa feldíszítése ugyan hordoz némi stresszt, de ez mégiscsak más, mintha a főnök vagy a tanár idegesítene minket.

Az egész napos fáradozás után (nem könnyű befalni azt a töménytelen mennyiségű ételt, ami ilyenkor az asztalra kerül) aztán jön a szenteste, ami szívünknek oly kedves. Vajon mennyien fognak örülni egy új konzolnak, játéknak vagy bármilyen kütyünek? Az apukák is vannak olyan leleményesek, hogy trükkösen ilyenkor magukat is megajándékozzák. „Fiam, ez egy nagyon jó játék/gép, de most már ideje lefeküdnöd!”

Persze nem csak ettől lehet szép az este, hiszen nem kell ahhoz kütyü, hogy ilyenkor együtt játsszon a család. Kerüljön elő a kártya, a társasjáték és közben fogyjon a forralt bor - de előtte olvassátok el a blogajánlót!

Olcsó és drágább PC-k karácsonyra

InGen remek cikket írt arról, hogy milyen PC-re érdemes beruházni, Stranger azonban nem volt rest, és olyan blogot írt, amiben a kevésbé tehetősöknek ad segítséget.

"A Gamekapocs előállt pár ajánlott gamer PC-vel, de mi a helyzet az olcsóbb kategóriákban? Próbáltam megtalálni a legjobb összhangot a teljesítmény és minőség között, remélem sikerült."

2013 kedvencei (PC)

Egy újabb év végi lista. Ezúttal RetecH szedte össze az idei kedvenceit.

"Ahogy közeleg a karácsony, és egyre közelebb kerülünk a szilveszterhez, úgy bizony nemsokára vége lesz ennek az évnek. Mindannyian szép emlékekkel lettünk gazdagabbak játékok terén."

Blockbuster pótlás

Idén olyan szentségtörés történt, amire nem volt még példa. Egyik tévé se adja le a Reszkessetek betörők!-et! Botrány! Nem fogjuk hallani az "Állj már üresbe, hogy van toll a füledbe?" klasszikust. Kasy ajánl helyette pár filmet, bár nem érnek fel eme klasszikushoz, de ha nincs ló...

"Mindegy honnan vagy miért jöttek a kaijuk, óriás robotokkal kell kocsmai 1v1-ben letolni."

Batman: Arkham City

Ki az? Köpönyege van, sok kütyüje, megjutalmazza a jókat, megbünteti a gonoszokat. Ha piros gúnyába szállna egyik tetőről a másikra, lehetne akár a Télapó is, azonban Batman nemcsak virgácsokat osztogat, hanem kemény pofonokat is. Supahubuntu tesztelte az Arkham City-t.

"A játék lebilincselően szórakoztató és egyúttal hangulatos. Minden képregény-adaptációnak legalább ilyennek kell lennie. Varázslatos."

***

Ezzel a végére is értünk a blogajánlónak. Mindenkinek bejgliben gazdag karácsonyt kívánunk, és bírjatok ki egy estét Facebook nélkül!

(Megjegyzés: a blogajánló december 24-én készült, csak a feltöltéssel csúsztunk el.)

7.
7.
Scoo
Most már én is aktívabb leszek. Eddig egy hét offline voltam.
6.
6.
Yanez
Grat és további jó blogolást mindenkinek!
4.
4.
Norbiii
Még egyszer kellemes ünnepeket, és Boldog Újévet mindenkinek! Továbbá: Gratula a kedves blogíróknak, és Scoo-nak is!

Gora:

Hát meghalni jobb "soha" mint "később". :) De tudnék még ezeregy példát, de a mondás az mondás, és általában igazak is. :)
3.
3.
kopic
#1: OFF: Ezt a blogot nem torlod ?

http://www.gamekapocs.hu/tag/rusznak/blog/5937/szar_weboldalak
2.
2.
Gora
Van amikor a fordítotja is igaz, ha olyan helyzet adódik :D
1.
1.
Scoo
Jobb később, mint soha :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...