Újabb csúcsot döntött a Steam

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 30.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, a karácsonyi szünet meghozta a gyümölcsét, rekordszámban játszottak a Steamen a minap: tegnap délben több mint 7,6 millió játékos használta a Valve szolgáltatását.

Újabb csúcsot döntött a Steam, december 29-én, délben egyszerre 7,6 millió játékos nyúzta a Valve szolgáltatását. A legutóbbi rekordot, a hálaadás hétvégéjén mérték, akkor 7 millióan voltak egyidejűleg bejelentkezve a rendszerbe, a 6 milliós mérföldkövet pedig 2012-ben sikerült elérni.

Az adatokat a Steam statisztikai oldala szállította, ami egyúttal azt is elárulja, hogy milyen játékok most a Steam-júzerek kedvencei. Ahogy látható, toronymagasan vezet a Dota 2, de viszonylag nagy népszerűségnek örvend a Left 4 Dead 2 is - ugye, a játékot egy napig ingyenesen lehetett letölteni.

31.
31.
awdawd
Kit érdekel, hogy milyen rekordot döntött a steam.....rühellem ezeket az ostoba álhíreket, amit maguk a "cégek" terjeszttenek önmagukről....Most komolyan: ki a faszomat érdekelne ezek az önajnározó statisztikák..
30.
30.
Es halodik a pc-s jatekipar mi ?
Lof@sz
:D
29.
29.
#27: Köszönjük szépen, ezért kár volt ilyen sokáig ébren maradni.
28.
28.
Sniper Fox
#27: Te meg egy idióta vagy.
26.
26.
Palcikaman
vajon a gamekapocs le fogja cserlni valaha ezt a képet? nem azért de már eléggé megváltozott a dota 2 a kép észülése óta:D
25.
25.
randall13
#22: Hát én eleve csak olyan gépeket tudok hozzáadni az "Engedélyezett eszközök"-höz, amik a hálózaton vannak. Miután hozzáadtam a gépet a listához, utána be kell jelentkeznem arról a gépről a fiókomba. És csak ezek után működik. Ez ki van próbálva.
22.
22.
mestermagyar
#21: Hülyeség, a family sharing egyszerűen azt jelenti, hogy max 10 kijelölt ember tolhatja minden játékodat, amin te jelenleg nem játszol. Nincsenek megkötések mint amiket írtál, ha meg jön játszani ugyanazzal a gammával, akkor meg 5 percet kapsz befejezni.

Szerintem a family sharingben azért az hülyeség, hogy pont az veszik el benne, amire a család hasznosnak találná: hogy egymással játszanak. Látszik, hogy ők sem gondolták komolyan, hogy mindenki a nagynénit, meg a tesóját jelöli majd be.
16.
16.
Extol
14.
14.
#12: Hát de a 14-15 éves vérpistikéknek a kod meg a gétéjá kell. :D

Pl én kaptam egy játékot ajándékba steamen egy vadidegentől (akit redditen ismertem meg). Rocketbirds a játék neve. Komolyan mondom ez az egyk legjobb játék amivel idén játszottam, pedig nem egy 500 milliós GTA vagy COD20 vagy egy BF8.
13.
13.
mestermagyar
#12: És természetesen a kinek mi a kedvence/legjobb játék az évben is hemzseg az ilyenektől. legjobb játék? GTA vagy BF vagy COD? NAGY SZART!

Az eu 4 milliószor jobban leköt például.
11.
11.
hedzsooo
#9: Nem volt vele gond, kivéve azt a néhány órácskát, miután ingyenesen kezdte a Steam osztogatni a Left4Dead 2-t a PC játékosoknak. Nekem a játékok akkor is mentek, haverokat is eltudtam rajta érni, csak a webes boltjuk adta meg magát ideiglenesen a túlterheltségtől. ;)
9.
9.
PrimYaz00
köszönöm a sok elmebetegnek, ezért fagyott a steam össze vissza...
6.
6.
mestermagyar
Az ingyen l4d2-ők tették a munkájuk. Most az a 2. legnépszerűbb játék. Jaj bocs a legnépszerűbb, a MOBA-k nekem nem játékok.
5.
5.
Cuppak
#2 BEST GAME EVER, hát.. ha elkezded nehéz abbahagyni, mármint ha tetszik a játék :D..

#3 na igen, sok pénzt lehet belőle csinálni.
4.
4.
randall13
#2: Miaz hogy neked is megvan? Tök ingyenes a játék.
3.
3.
Ooorky
#2: Ez ismerősömet idézve:
"Ez a munkám."
Napi 8-10 óra Dota 2, hátha esik valami drágább eladható tárgy...
2.
2.
KeXxX
Ez igen, ehhez én is hozzájárultam, de csak azt nem értem, hogy mit esznek ezek a Dota 2-őn? Nekem is megvan, de telepítve nincs mert nem igazán jött be a játék.
1.
1.
Borington
Azt hiszem, én is hozzájárultam a rekordhoz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...