Elérhetetlenek a digitális Marvel-játékok

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 2.
  • Hír
Az Activision rejtélyes okokból visszavonta a Marvel-licenccel rendelkező játékok értékesítését a Steamről, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Lehetséges, hogy lejárt a kiadó és a képregénygyártó közti megállapodás.

Az újévtől elérhetetlenné váltak az olyan a Marvel-licenccel rendelkező játékok digitális verziói, mint a Deadpool, a Spider-Man: Friend or Foe, a Spider-Man: Web of Shadows, a Spider-Man: Shattered Dimensions, a Spider-Man: Edge of Time, az X-Men: The Official Game, az X-Men Destiny és az X-Men Origins: Wolverine.

Az Activision a Facebook-oldalán jelentette be, hogy már nem vásárolhatjuk meg a fenti címeket a Steamről, az Xbox Live-ról és a PSN-ről. Döntését nem indokolta a kiadó.

Valószínűnek tűnik, hogy az Activision és a Marvel közti megállapodás lejárt, s eddig még nem kötöttek új szerződést. Vajon a jövőben továbbra is az Activision készíti a Marvel-féle videojátékokat, vagy egy új vállalattal paktál le a képregénygyártó?

Várjuk a hivatalos megerősítést!

9.
jardo
#8: Eleve kezdjük ott, hogy Xboxon nem létezik olyan, hogy my games (az ilyen nevű menüpontban csak az aktuálisan telepített programok látszanak) vagy library vagy hasonló, ahol egyben össze lenne gyűjtve minden tartalom, amit valaha megvettél, mint pl. Steamen. Tehát a játékaimat csak és kizárólag azok adatlapjáról tudom letölteni. De mivel törölték pl. a Wolverinet, így értelemszerűen adatlapja sincs, tehát ez a lehetőség kilőve. Esetleg visszakereshetném a letöltési előzményekben is, de abban sem találom, pedig átnéztem, elhiheted. Tehát ha éppenséggel most nincs a játék letöltve, akkor nincs olyan hely, ahonnan én le tudnám szedni.

Steamen marha egyszerű a dolog, mert a könyvtáradból semmi nem tűnik el, tehát ha egy játékot le is vesznek Steamről, te a saját könyvtáradból mindig le fogod tudni tölteni. De mint mondtam, Xboxon ilyen menüpont nincs. Hogy miért, azt szerintem még maga az M$ sem tudja...
8.
TheFlash
#7: gondolj már bele, hogy tűnne el egy játék? Ha benne volt a játékaid között letöltve, akkor nem fogja az m$ letörölni a te meghajtódról...biztos, hogy ott van, csak esetleg nincs borítóképe, vagy valami ilyesmi
7.
jardo
Most néztem meg, nekem a már megvásárolt X-Men Origins Wolverine eltűnt X360-on a könyvtáramból. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen kidobtam az ablakon 3k-t. Hát a jó k.urva anyátokat. Oké, hogy a továbbiakban már nem lehet megvenni, de aki már korábban kifizette, attól miért veszik el? Egyáltalán lehet tenni valamit ilyen helyzetben? Vagy lóf.asz a seggembe, kussoljak és nyeljem le, hogy tulajdonképpen átvertek?
6.
jardo
A már megvásárolt digitális példányokat ez érinti valamilyen formában?
5.
Drazhar
#4: Azért a Deadpool egy fél éves játék csupán...
4.
DON GONDOCS
Az a lényeg hogy dvd-n még mindig megvásárolhatóak. Meg nemis mai játékokról van szó.
3.
névtelenség
Az Activision hírhedtségének megfelelően kezdi az újévet!
2.
TheFlash
akkor azért voltak leárazva annyira decemberben :D Végkiárusítás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...