Reggelig szavazhatsz 2013 legjobb játékaira!

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 5.
  • Hír
Link másolása
Elérkezett az olvasók ideje, most a kezedbe adjuk az irányítást! Eseménydús éven vagyunk túl, emlékezetes és kevésbé ütős játékokra tettük rá a mancsunkat, a legjobbak kiválasztása most rátok hárul. Nosza, szavazzatok!

2013-ra nem csupán a játékfelhozatal miatt emlékezünk a jövőben, hanem azért, mert napvilágot láttak a next-gen konzolok. A leleményesek már decemberben beüzemelhették a PS4-et vagy az Xbox One-t, de a masinák mit sem érnek feszes játékkínálat nélkül. Persze az év korábbi szakasza sem múlt el nyomtalanul: a nyugdíj előtt álló konzolok legjobb játékai landoltak nálunk, melyek már tényleg az öregecske vasak határait feszegették, legyen szó grafikáról vagy játékélményről.

Tudjuk, nem könnyű voksolni, hirtelen emlékek tömkelege jelenik meg a szemünk előtt - mégis ki kell választanunk azt a pár befutót, melyek nyakába nyugodt szívvel akaszthatunk babérkoszorút. Reméljük, a nagy év végi szieszta alkalmával az utolsó megjelenéseket és a karácsonyi ajándékokat is végigtoltátok, s így január elejére az élmények leülepedtek és tiszta fejjel tudtok szavazni.

Idén egy-két idejétmúlt kategóriát elhagytunk, helyükre újak jöttek. A játékokat ezúttal is különböző kategóriákba soroltuk - közülük kell kell kiválasztanotok a számotokra legjobban tetsző, legmaradandóbb élményt nyújtó alkotást.

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy csak egyszer szavazzon, így tudunk teljes és tiszta képet kapni a kedvenceitekről, a trükközéseket kiszűrjük és a bűnösöket virtuálisan megdorgáljuk!

A szavazataitokat 2014. január 6-ig (hétfőig), reggel 7-ig várjuk, ne halogassátok a döntést!

S hogy legyen is valami tétje a dolognak, a szavazás mellett kommentelni is érdemes, hiszen jelen poszt hozzászólói közt egy The Incredible Adventures of Van Helsing Steam-kódot sorsolunk ki. Az akció-szerepjátékot a magyar NeoCore Games fejlesztette, mi is imádtuk - nem véletlen van a jelöltek sorában.

A szavazást lezártuk, hamarosan jövünk a végeredménnyel.

182.
182.
Dom Q
181.
181.
msmester
180.
180.
levantine
A Guild Wars 2 mondjuk nem volt az MMO-k között. :D
179.
179.
Berencsit
Szavaztam :)
178.
178.
jokerke23
177.
177.
dragonkris2000
Sokra szavaztam de a legjobb mégis szerintem az assassin's creed 4 black flag (nagy a területe és a grafikája és a története is jó EZ AZ ÉV JÁTÉKA
175.
175.
hahota
Szavaztam, de a Wildstar kimaradt a legjobban várt játékok közül :(
174.
174.
lacinho01
én nem tudtam egyet jelölni mert egyet nem lehet az év játéka pl.: nálam elöször a god of war ascension volt nagyon elvoltam vele , de a dead space 3 -mal is és úgynígy voltam a the last of us, gta 5, beyond two souls , splintel cell blaxk listel úgyhogy egyet nem lehet csak top 5 , max 3 mat lehet választani egyet nem , mert mindegyiket imádtam
171.
171.
mestermagyar
Szerintem ez a szavazás kicsit nagyonis csak a google kereső kb első oldalán talált találatokat tartalmazza, amit kidob a kereső a különféle típusokra.

Mi az, hogy a legjobb választható játék között nincs az europa universalis 4? Az az év stratégiája és joggal lehet állítani, a többi csak 10 éveseknek van, hogy elprüntyögjenek rajta.
Hol a rising storm? Nem a black ops meg a bf4 vizipisztolycsata érdekel, hanem az igazi fegyverek amivel karon találnak és 10mp alatt elvérzel.

Naszóval tudom hogy még rengetegmindent fel lehetett volna sorolni, és nehéz lenne összegyűjteni, de akkor már inkább legyen valami kis megírt dolog, hogy hozzáadhatsz játékokat te magad, aztán a végén kiszűritek a trollkodásokat, és a duplázásokat
170.
170.
KisFlex
Gran Tursimo 6, The Last Of Us, DmC, Assassin's Creed IV Black Flag!
169.
169.
wywern64
GTA V ide vagy oda, szerintem az év legjobb játéka egyértelműen a Bioshock Infinite.
168.
168.
Mr.Dead
#166: Ezzel vitatkoznék...
167.
167.
Extol
Csapnivaló egy év volt... DE 2014 várva várt játékaim egymás szomszédai:
Age of Wonders 3 és The Elder Scrolls-online!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojvé!
166.
166.
#163: "Év játéka GTAV ez gondolom egyértelmű, még aki nem is játszott vele is egyet kell vele értsen." Jó vicc. Amúgy is a TLoU sokkal jobb.
165.
165.
Ra1D3n
#163: Még szerencse, hogy objektívan próbálják begyűjteni a szavazatokat, én is csak buzdítok mindenkit, hogy mindenki olyan címekre szavazzon, amikkel nem csak, hogy nem is játszottak, de esetleg még csak nem is hallottak :). A GTA5 meg megkérdőjelezhetetlen!

Sarcasm OFF.
164.
164.
Globox
163.
163.
KőbányaKispest
4-5 pontra ment a nem tudom rublika.

Év játéka GTAV ez gondolom egyértelmű, még aki nem is játszott vele is egyet kell vele értsen.

De ez a COD 11 Új BF címszón nevettem:D
162.
162.
Jenciboy
helyenként érdekesek a jelölések, de nagyjából korrektek voltak a listák.
szerintem a legnagyobb csalódás a Walkind Dead fps volt, rajongok a képregényért, a sorozatért, és a Telltale féle játékért is, de ezt nem játszottam végig... :(
159.
159.
uTOmi
Szerintem kétségtelen , hogy a Diablo3 és a Killzone Shadows érdemli meg az év játéka címet ! Nem is értem miért kellett a Killzonet is sok helyen lehúzni :(!
158.
158.
ThePiXEL
Nekem nincs semmiféle konzolom, de ha akció-kalandjátékra kellene szavaznom, akkor GTA V és Ryse! :)
157.
157.
zoenn
#156: Akarsz fogadni?
156.
156.
47sirhc2
"a trükközéseket kiszűrjük és a bűnösöket virtuálisan megdorgáljuk" Mégis hogy tudnátok kiszőűrni a trükkösöket? ezt is csak a balfasz idióták veszik be. szánalmo
155.
155.
Thor Vath
#153: 6-7 évest nem, de 10-12 évest már igen :) Ennél többet nem költenék kocsira sem. PC-re meg pláne :) Nem a hátamról hámlasztom a pénzt :) De nyilván kinek mi fontos. Csak meglepett a 400.000-es limit :)
154.
154.
Dan97
A MMO-k közül nekem mindig is a World of warcraft tetszett a legjobban, de amit kipróbáltunk Path Of exile is azért eléggé bejött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...