Trailereken a Europa Universalis 4 bővítménye

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 3.
  • Videó
Link másolása
Szám szerint két előzetes landolt a Europa Universalis 4: Conquest of Paradise-ról, amely január 14-én érkezik a digitális elosztókra. A DLC-ben az amerikai kontinens kapja a főszerepet, amit aztán orrba-szájba gyarmatosíthatunk.

A Europa Universalis 4: Conquest of Paradise-ban a véletlenszerűen generált Amerika kapja a főszerepet a gyarmatosítókkal és a bennszülött indiánokkal. Végre egy kellően egzotikus terep, ami csak arra vár, hogy meghódítsd, miután az öreg kontinenst már az uralmad alá hajtottad.


6.
6.
mestermagyar
#5: Kösz ezt nem is tudtam! :D
5.
5.
SlyT
Először is national ideaként az exploration fel kell oldanotok majd kérnetek kell fleet basing right-ot valamelyik gyarmatosító országtól és onnantól kezdve az ő core területeitől számítódik a rangeetek. Magyarországként ez nem is nehéz mert eleve van egy horvát kikötője. Viszont a fleet basing right nem olcsó és addig meg kell tartani amég nem tudtok ti is coret csinálni az első kolóniából. A kolóniákat meg is tartani már más tészta.
4.
4.
TBO0
#2: Szinte lehetetlen. :D Én Közép-Európából nem tudtam eljutni semeddig, mert mindenhova kevés a colonization range-em. Meg is untam, visszamentem inkább a Crusader kings-re, az jobban leköt. Kétlem, hogy ezzel a cuccal visszamásznék erre a játékra, de majd meglátjuk. :)
2.
2.
mestermagyar
Sajnos a magyarokkal elég nehéz eljutni a gyarmatosítandó területekig. :(
1.
1.
mestermagyar
Mazohisták élvezni fogják. :D Mindenki más fel fogja vágni az ereit XD

A randomizálást várom mint a karácsonyt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...