Europa Universalis IV PC

A hardcore stratégiák nagy ásza 2013-ban visszatér.
Típus: Körökre osztott stratégia

A Paradox is új stúdiót nyitott

Paradox Tinto néven nyitott új irodát Barcelonában a keményvonalas stratégiai játékairól híres Paradox Interactive. A spanyol ágat az Europa Universalis 4 tervezője, Johan Andersson vezeti majd.

Kimagasló évet zárt a Paradox Interactive

A leginkább a hihetetlenül összetett stratégiai játékairól ismert Paradox Interactive rekordméretű játékosbázissal zárta 2019-et. A kiemelkedő érdeklődés a játékaik iránt a bevételeiken is meglátszik.

Előfizetéses szolgáltatással kacérkodik a Paradox is

Nem olcsó mulatság, ha az ember ráfügg a Paradox Interactive grand strategy játékaira. Az Europa Universalisért és a hozzá tartozó huszonegynéhány DLC-ért akár több száz dollárt is kicsengethetünk. Erre kínálhat alternatívát az új rendszer.

Most 1 dollárért akár egész Európát meghódíthatod!

Ismét remek ajánlattal várja az önjelölt stratégákat a Humble Bundle csapata, melyben ezúttal az Europa Universalis IV kapja a főszerepet. Az alapjáték mellett a legizgalmasabb kiegészítők is akciósak.

Europa Universalis 4 - jönnek a kalózok

Golden Century néven újabb kiegészítő érkezik a népszerű stratégiai játékhoz, melynek köszönhetően felhagyhatunk a szokványos birodalmak menedzselésével, és végre megalapíthatjuk a saját kalózköztársaságunkat.

Több kiegészítőt is bejelentett a Paradox

Jó nap ez az stratégák számára! A Crusader Kings II, az Europa Unversalis IV, valamint a Hearts Of Iron IV is új kiegészítőcsomagokat kapnak. Mindhárom pakkhoz érkezett egy-egy előzetes videó is!

Europa Universalis IV - terítéken a magyarok

A Paradox folyamatosan javítja és bővíti az Europa Universalis IV-et. Az áprilisban érkező új frissítés Magyarországra koncentrál, 1444-től kezdve egyengethetjük országunk sorsát a grand strategyben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Paradox-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb akcióval kedveskedik a Humble Bundle, melyben ezúttal a Paradox Interactive játékait vehetjük meg kedvezményes áron. Természetesen a befizetett összeget ezúttal is jótékonykodásra fordíthatjuk.

Ingyen hétvégén az Europa Universalis IV

Egész hétvégén ingyen játszható az Europa Universalis IV a Steamen. A játék vásárlói is örülhetnek, hiszen megjelent a játék kiegészítője is, mely El Doradóba invitálja a stratégákat.