Képeken a The Evil Within

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 5.
  • Képek
Link másolása
Kifejezetten izgalmas concept rajzokat kaptunk a The Evil Withinből, igaz, a képek eléggé spoileresek: sok olyan helyszínről is lerántják a leplet, amikről nem igazán sejtettük, hogy benne lehetnek a játékban.

A The Evil Within kapcsán ugye eddig főleg a kórházas jelenetet mutogatták nekünk a készítők, ehhez képest a mostani concept rajzok egyik-másika olyan, mint a The Last of Ust festenék le. Persze nem tudni, hogy ezek a jelenetek és helyszínek valóban be is kerülnek a játékba, a képek mindenesetre izgalmasak:

13.
13.
DarkLord
#11: hogyne játszottam volna nekem az nem ijesztő kategória volt egyszer megijedtem amikor elöször megláttam aztán utána már semmi.
12.
12.
otaku
biztos vagyok benne hogy Shinji Mikami ismét maradandót,alkot.Zseni a tag:)Megy a saját feje után és alkot.Nagyon nagy arc:)
11.
11.
Raam989
#8: Ezek szerint te még nem játszottál a Slanderrel. 8)
10.
10.
Raam989
Dark Souls 2 után ez a második játék, amit roppantul várok idén....
9.
9.
igen ade az is milyen para mikor két épület között át kell lopódznod monjuk egy temetőn és nézegetsz mint allat minde irányba hogy mikör kapja ela tököd valaki alulról jobbról balról..eyébkénta zárt tereknek ténylege xtra hangulatuk van lasd alone in the dark egy!!
8.
8.
DarkLord
Én jobban parázok egy elhagyatott házat bejárva, mint mondjuk egy erdőbe sétálgatni bár mindkettőnek megvannak a sajátosságai nálam az épületek viszik a pálmát ez valószínű Steve Jackson-nak köszönhető aki az Elátkozott Ház című lapozgatós mesterművével letette az efelé hajló ízlésemet ilyen téren. Emlékszem hideg téli estén üveges szemmel olvasgattam azt a könyvet(1991-ben járunk időben:)
7.
7.
Tágas térrel is lehet parrantani sőtt..annak idején mikor az alone in the dark kettőben ki kell menni a parkba meg a temetőbe, össze vissza kuláztam gatyám mindig hogy melyik saron mi rejtőzik. nyít tér sötét zugos helyek válatkozása nagyon parrantós tud lenni
6.
6.
istenem alig várom hogy esténként erre gamera kaksizzak be, egy pizzával dobozoskólával...oltária hangulata a képek alapján
5.
5.
NemTudomMiLegyen
#4: Nem tudom, de én pont akkor érezném magam kiszolgáltatottabbnak, hogyha nagy, nyílt tér lenne, ahonnan bármelyik irányból megtámadhatnak. Akárhogy is, már nagyon kíváncsi vagyok a játékra, jó lenne lassan egy megjelenési dátum.
4.
4.
DarkLord
Sok sok szűkös hely legyen benne..sötét folyosók sejtelmes fények, hangok..zirgés zörgés csörgés. Ezért szerettem a Silent Hill régi részeit ott mindig vagy egy hotel, kórház, vagy egyéb épületet kellett bejárni.

Ha tágas a tér akkor annyira nem lehet parázni mintha az ember egy szűk folyosón megy sokkal kiszolgáltatotabbnak érzi magát és jobban meg is ijed ha valami történik.

Ezt várom, mert kb. minden jó helyszín lesz benne ami kell kiváncsi leszek rá mennyire bírják a dolgot jól tálalni..egy horror játékban sokszor túl lőnek a célon és inkább vérengzés veszi át a borzongás szerepét ez nem jó irány, de sajnos a kezdeti túlélő horror után erre áltak rá a nagyobb címek is.
3.
3.
REMUX2013
#1: hahah,biztos ugy lesz
1.
1.
h.jozsa
Nagy reményeket füzök a játékhoz,a látotak alapján a megjelenés után megnő majd a szaros gatyák száma az országban :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...