Először mozog a H-Hour: World’s Elite

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 8.
  • Videó
Link másolása
A SOCOM-sorozat szellemi örökösének ígérkezik a H-Hour: World’s Elite, elvégre ugyanazok a fejlesztők dolgoznak rajta, és a recept is szinte ugyanaz lesz. Nézzünk bele a korai változatba!

Valljuk be: az előző generáció SOCOM-játékaira nem lehetett azt mondani, hogy túlzottan kemények és taktikusak lettek volna, nem úgy, mint a PS2-érában! A sorozat fejlesztői a sarkukra álltak, új stúdiót alapítottak SOF Studios néven, és közösségi finanszírozásból hozzák el nekünk a H-Hour: World’s Elite-et, amely a régi SOCOM-ok játékmenetét idézi.

Most végre kézzel fogható kedvcsinálót kaptunk a játékról, amely 2015-ben jelenik meg PC-re és PS4-re.

11.
11.
Animejetix
#10: De tudod hogy miért nincs milliós költségvetésű háttere? Köszönjétek a kedves Nextgen generációnak meg amit a ps3 és 360 elért amikor bezárt a stúdiók közel fele....
Ne feledjed el hogy ez a játék egy az egyben ugyanerről szólt ps2-n, csak hogy ps2-n még volt játék kínálat... azt szeretnék visszahozni... Csak hogy ezt adományból kell meg egyéb pénzből.... már ezért egy vastaps kijár!
10.
10.
NoRush
#8: Csinálj jobbat, erre csak ennyit lehet mondani...

Mellesleg a grafikával most most sincs semmi baj, idővel pedig csak jobb lesz. A mozgás már más tészta, de milliós költségvetésű háttér nélkül baszhatod, hogy valaha is kiváló mozgásrendszert kapsz. Látszik, hogy egyszerű, mezei animációk, amik épp meg is felelnek a célra...

PS2-re azt hiszem összehugyáltad volna magadat egy ilyenért.
7.
7.
Rakottkrumpli
Ennél már csak egy horrorfilm lepne meg jobban, amiben egy cápa rajt kereszteznek egy kiló túróval és azok tartanak fenyegetésben egy part menti várost.
5.
5.
Animejetix
Imádtam a Socomot anno és ez tök ugyanaz, alig várom :D
4.
4.
TheBigBoss
Nagyon jól néz ki már most,alpha verza ide vagy oda...de a mozgások,animaciok nő comment kategória. Ez a korcsolya effekt engem kiidegel.
3.
3.
ShankOne
Jó látni, hogy még mindig csinálnak játékokat PS2-re. :)
2.
2.
kulabácsie
1.
1.
DON GONDOCS
Alfa verzióhoz képest nagyon is jól fest, igaz ebből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. bizakodjunk. A socom széria az egyik legjobb tps volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...