Jön a Far Cry Classic is

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Befutott a Far Cry: The Wild Expedition formális bejelentése, és a Ubisoft sajtóközleményéből az is kiderül, hogy a csomagban szereplő Far Cry valójában egy felturbózott, HD-változat lesz.

Ahogy azt két napja megírtuk, jön a Far Cry: The Wild Expedition, amely egy gyűjteményes kiadás lesz a sorozat eddig megjelent fontosabb részeivel. Benne lesz a Far Cry három számozott epizódja, illetve a Blood Dragon alcímet viselő spin-off játék is, a megjelenése pedig február 14-én várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, 30 fontos áron.

A Ubisoft a minap küldte szét a pakkról szóló sajtóközleményt, ami egy újabb érdekességet tartogatott a rajongók számára: mint kiderült, az eredeti Far Cry valójában egy Far Cry Classic című változattal képviselteti magát, amelyik a játék HD-változata akar lenni. Érdekesség, hogy a Far Cry Classic PS3-on és Xbox 360-on külön is letölthetővé válik 8 fontért cserébe, méghozzá február 12-én - ezzel a széria összes fontosabb epizódja elérhető lesz az előző generációs konzolokon.

8.
8.
vickeiy
tipikus dobozos csomagnak néz ki, de azért reménykedek hogy elérhető lesz steamen, mivel dobozba max uplay kulcsot csomagolnak sztem
6.
6.
Hogyan huzzuk le a hulye konzumidiota jatekosokat ujra, dragan, olyannal ami szarethugyert kaphato kulon...
Gratulalok .
Itt mar nem is a ubi soft-o kell szudni, anem a sok baromallatot aki ezert ennyi penzt ad.
Ok csak kiahsznaljak a sok balfaszt.
5.
5.
crytek
Kár hogy a FC 2010 mod elhalt :( Az elég frappánsan nézett ki.
4.
4.
Na pont ezért nem vettem tavaly PS3-at. Szerintem gáz az, hogy minden játékot 2x kell megvenni az embernek, hogy játszhasson vele. És a next gennel is ezt csinálják. Próbálnak mindent eladni 2x.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...