Kickstarteren a Pantheon: Rise of the Fallen

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 14.
  • Hír
Link másolása
Ahogy azt Brad McQuaid, az EverQuest atyja megígérte, elindult a Pantheon: Rise of the Fallen kickstarteres kampánya, s már többet tudunk róla. Egy epikus high-fantasy MMORPG-vel van dolgunk.

Elindult a Pantheon: Rise of the Fallen kickstarteres adománygyűjtése, Brad McQuaid csapata 800 ezer dollárt vár a rajongóktól, s már 38 ezer zöldhasú összejött. 39 nap van hátra a kampányból.

Egy hamisítatlan high-fantasy MMO-val van dolgunk, melyben nagy hangsúly lesz a karakterfejlődésen, a non-lineáris világ teljesen magával ragadó, komplex háttérsztorit ígér, illetve kihívásokkal teli harcrendszernek örülhetünk.

Egyedi tárgyakat szerezhetnek hőseink, a játékban hátasokat is találunk és lehetőségünk lesz saját elemeket is készíteni. Rengeteg változatos küldetés és bossharc kerül a Pantheonba.

Biztosra megy tehát a Visionary Realms, a játék PC-re és Macre érkezik valamikor a jövőben. További részletekért kattints a fenti linkre!

5.
5.
Uhu123
Megint tipikus fantasy sárkányokkal, varázslókkal. Nagyon érdekes és izgalmas. Jahnem!
4.
4.
Csoki80
#3: Ha kilógna a sorból akkor kockáztatna, hogy bejön e a többségnek és a "szutyok" fantasy lények biztosabban bejönnek, mint az ismeretlen dolgok és tud vele pénzt keresni a fejlesztő megtérül vesz kenyeret tejet benzint belőle..... Az lehet hogy ha bevállalna élete végéig jól élhetne, de a mai világban ki mer??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...