Mozgásban a Road Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 14.
  • Videó
Link másolása
A DarkSeas Games nagy fába vágta a fejszéjét: a klasszikus Road Rash mintájára egy motorversenyes akciójátékot készít. A Kickstarter-kampány sikerrel zárult, most pedig belenézhetünk az aktuális verzióba.

A DarkSeas Games csapatát igazi játékipari veteránok alkotják, első független alkotásuk a klasszikus Road Rash mintájára készül. Azaz motorkerékpáron rójuk a végtelen országutat, ám a száguldozás mellett a rivális bandák tagjait is likvidálnunk kell.

A rajongók ráharaptak a Road Redemptionre, a Kickstarter-kampány sikerrel zárult, így a játék már idén megjelenhet PC-re, Macre, Linuxra, Wii U-ra és Xbox 360-ra.

Jelenleg így néz ki a játék, de folyamatosan fejlődik - lássunk egy kis harcot Uzival és gránátvetővel:

11.
11.
Quent1n
Ez a játék ebben az állapotban még a gabonapehelyhez csomagolt játékok szintjét sem éri el.. Ki a fene látott ebben így bármi fantáziát?
10.
10.
LtK
A road rash-el regen nagyon sokat toltuk . Hatalmas jatek volt. Amikor meglattam , hogy az ihlette felcsillant a szemem, de aztan..... Minek bele lofegyver? Ez rontja el az egeszet szerintem. Siman kezi fegyverekkel ( lanc , baseball uto stb) + a jobb grafika, es vevo lenne ra aki szerette a road rash-t . Ez viszont igy tenyleg eleg felesleges erofeszites.
8.
8.
Csoola
Imádtam a Road Rasht, azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez végleges változatban, mert ez eléggé ilyen pre-alpha cuccnak néz ki.
7.
7.
Feca1984
Ki az isten játszik ilyenekkel? Nem tudom felfogni, hogy ki veszi meg egy ilyen video megézése után, vagy egyáltalán ki tölti le feketén már az is kérdés. Nem igaz hogy nincs olyan ember aki megmondja nekik hogy fiúk fölösleges áramot pazarolni az elkészítéséhez. Viccc
6.
6.
herlius
10 éve ez még jó móka lett volna, ráadásul remek grafikával. Ma már csak játékipari hulladék...
5.
5.
caligulanero
ez nem a ride to hell 2 (2%) ?
3.
3.
Faszi
A Ride to hell retribution után még egy fostalicska motoros-lövöldözős baromság.
2.
2.
Minden elismerésem a készítőknek, csak kár, hogy egy nagy rakás szar az egész. :D
1.
1.
Panda HUN
Úgy néz ki, hogy a kickstarter-sikerhez csak egy jól csengő név kell...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...