Road Redemption PC, PS4, WIIU, XBOXONE

A Road Rash szellemi örököse, amely rajongói pénzből készült el.
1510589580

Road Redemption teszt

A Road Redemption le sem tagadhatná, hogy néhány megszállott Road Rash-rajongó álma valósult meg a képében - annak minden előnyével és hátrányával együtt természetesen.
1506969000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!
1506160815

Októberben érkezik a végleges Road Redemption

A Road Rush által inspirált országúti akciójáték végre kilép az Early Access-státuszból - ezt csak óvatosan írjuk le, lévén a fejlesztők eddig nem igazán tudták tartani a kitűzött dátumokat. A launch trailer viszont elég megnyugtató.
1472050800

Árvíz miatt csúszik a Road Redemption megjelenése

Habár a Road Rash szellemi örökösének kikiáltott Road Redemption már a napra pontos megjelenési dátumát is megkapta, a fejlesztők kénytelenek voltak elhalasztani a premiert a louisianai árvíz miatt.
1467219600

Októberben jön a Road Redemption

A Road Rash szellemi utódja - egy jó nagy csúszás után - idén októberben landol PC-n, majd jövő januárban konzolokon is. A hírt a Dark Seas Interactive jelentette be, és elmagyarázza, miért késik a versenyjáték.
1397469612

Így néz ki most a Road Redemption

Akárhogy is nézzük, a Road Redemption nem lesz szebb, ám megijedni nem kell, az országúti ökörködésekre kihegyezett játék még alfastátuszban leledzik. Amúgy a rajongók adták rá a pénzt, úgyhogy tessék megkedvelni!
1389697209

Mozgásban a Road Redemption

A DarkSeas Games nagy fába vágta a fejszéjét: a klasszikus Road Rash mintájára egy motorversenyes akciójátékot készít. A Kickstarter-kampány sikerrel zárult, most pedig belenézhetünk az aktuális verzióba.