Elérhető a Next Car Game korai változata

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 16.
  • Hír
Link másolása
A Bugbear Entertainment legújabb alkotása elstartolt a Steam Early Access programjában, így már most beruházhatunk a Next Car Game-be, s javában nyomulhatunk a korai verzióval.

Természetesen a már megvásárolható Next Car Game-ből jó néhány funkció hiányzik, csúnya hibákkal is szembesülhetünk, de a lényeg az, hogy már kipróbálható a Bugbear Entertainment legújabb alkotása.

Az alapjáték 22,19 euróba kerül, de beruházhatunk a Digital Deluxe változatba is 31,99 euróért, amibe egy exkluzív autó, egy háttérkép és a hivatalos betétzenék is bekerültek. Mindkét verzióban három pálya és két játszható verda szerepel. Az összeg kifizetése után megoszthatod tapasztalataidat a fejlesztőkkel, magyarán teljes jogú bétatesztelővé válhatsz.

A játékról már hosszabban is értekeztünk, kattints ide az előzetesünkért.

27.
27.
Iwasawa
Ha idén kijön, igen esélyes az év játékára, legalábbis kéne, pláne hogy még csak sokba sem kerül. Hihetetlen jól viszi egy régebbi gép is, már most, pedig még nemis igazán lett optimizálva.
25.
25.
Dízel
Supah: mennyel szepen legozni kisfiam.
24.
24.
Spaco
#22: Igazad van kemuri hozászolásai nélkül a gamekapocs nem lenne az igazi
22.
22.
Dízel
Kemurit senki se bantsa! o a gamekapics ékköve! a jatek meg gyenge lesz nagyon. techdemonak elmegy, de penzt adni ezert..
12.
12.
kharami
Szerintem meg az a gáz, hogy Kemurin még valaki fent akad! Ő itt már egy unikum vitának helye nincs! Inkább a játékhoz kéne hozzászólni a sok túlfejlett mega agynak!
11.
11.
Dercsi
A hozzászólásain és is jót szoktam mosolyogni, de a gondolatlan (azt szajkózza amit elötte valaki feldobb) MINDENT VÁROK (Ps2,Ps3,Xbox,XO, Pc) gondolatai már idegesítenek... Na de egy 8 éves gyerkről ne is várjunk többet. Már csak az a kérdés, otthon hogy hívják? Beavis vagy Butt-head-nek?

Ezeket a félkész játékok kipróbálását pedig sohasem értettem...Adják, vagyék meg akkor mikor 100% kész! Fizetek a buggos játékért csak mert hogy dejó?
10.
10.
Rakottkrumpli
#8: Akkor nem lennénk magyarok, ha szó nélkül elmennénk valaki mellet, aki egy rossz szót sem szólt hozzánk ;) Ha valaki nem ér fel a mi magasan túlfejlett intelligenciánkhoz, azt ki közösítjük és meghurcoljuk.
9.
9.
ulikedegs
azt hi
8.
8.
Juha
Legalább nem rosszindulatú, miért kell bántani? Nem elfér az egyetlen kommentje minden cikknél? Ha valakit sértegetne, megérteném a felháborodást, de az a néhány faék egyszerü, sokszor értelmetlen hsz engem inkább megmosolyogtat, mint felidegesít. :-)
7.
7.
kharami
hát én "kipróbáltam" !! 1. én úgy tudom, hogy béta vagy alfa tesztereknek nem kell fizetni, max korlátolt számban kiválasztják a jelentkezőket, 2. aki ezért képes ennyi pénzt kiadni egy higfos szarért amiben max a fizika elfogadható a graf meg jó, csak kb megeszi a gépemet azt, amin az AC black flag egész türhetően megy full HD ben majdnem maxon, nos az komplett idióta!
5.
5.
dvs00
Kiről folyik a diskurzus? tényleg nem tudom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...