Érkezik a Fable Trilogy

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 16.
  • Hír
Link másolása
Elsőként az Xbox Marketplace szellőztette meg a Fable Trilogy-t, amely a Lionhead RPG-sorozatának első három darabját tartalmazza. Később a Microsoft illetékese megerősítette a februárban érkező gyűjteményt.

Az Xbox Marketplace-re szép csendben felkerült a Fable Trilogy adatlapja. A csomag a Fable Anniversary-t, a Fable II-t és a Fable III-at tartalmazza. Ára jóval kedvezőbb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a Lionhead sorozatának darabjait.

A leírásban az olvasható, hogy hiába van meg bármelyik Fable-rész, nem kapsz további kedvezményt a csomagból, s plusz példányod sem lesz a már meglévő játékból.

Később a Fable Trilogy létezését a Microsoft képviselője megerősítette, s egyben ígéretet tett arra, hogy hamarosan bővebb részletekkel szolgálnak a fejlesztők. A csomag február 4-én jelenik meg Xbox 360-ra.

69.
69.
mad hatter222
A fable 1 annyira megfogott zene hangulat sztori iszonyatosan jó egy időben a kedvencem volt majd kijött a 2.rész ami nem volt rossz de jó sem majd a harmadik na arra már semmit nem mondok mert......
68.
68.
Mr.Dead
#66: A harmadik résznél 1000x jobb.
67.
67.
Juha
Majlaty vagy milyen néven mobilról küldte az áldást, lehet lejárt a ban?
66.
66.
DON GONDOCS
Azért megnyugtatok mindenkit a Fable 2 azért nem lett annyira jó mint az első vagy 3 rész, nagyon levan egyszerűsítve az egész és még rövid is.
63.
63.
Shannaro
#62: Mr. Seggeszki már Banniában meséli elmeszüleményeit :)
61.
61.
DON GONDOCS
Nem látjátok hogy megint seggeszki regisztrált vissza és húz el a picsába. Annyit ér reagálni a kommentjére mintha sündisznóval törlöd a segged.
58.
58.
manderel
makyu, abból az 50+ exkluzívból konkrétan 2 vagy 3 érdekel. Sokkal inkább sajnálnám ha kimaradtam volna egy Witcherből, stalkerből, vagy kings bountyból. De azt hiszem ez parttalan mert nagyon más típusok vagyunk.
Ja és hogy ne térjünk el teljesen a témától, abból a 2-3-ból a Fable 2 az egyik. :)
43.
43.
kastorhun
#18: Állítólag a the dead hamster a Fable anniversaryt vagy a Fable 2-őt átírják pc-re, remélem hogy a Fable 2 lesz az.
32.
32.
Trapyd
"A csomag február 4-én jelenik meg Xbox 360-ra."
Nagyszerű, de nem szerepel a PCs megjelenési dátum.
18.
18.
DigitalEye
Ne már, úgy megörültem, azt hittem, hogy jön PC-re is... Egyébként nem látom értelmét annak, hogy csak a második részt nem adták ki PC-re. Akkor vagy mindegyiket vagy egyiket se adják ki, Jézusom...
Te makyu, te meg nagyobb seggfej vagy, mint Kemuri. Remélem együtt is alszol a kis konzolkáddal. Észveszejtő, hogy egyesek akkora idióták, hogy egy szaros játékkonzolért úgy ragaszkodnak, mintha legalábbis a nőjük lenne.
7.
7.
astrometan
nem hinném hogy pc re kiadjnák de egyik nagy kedvencem :) de reménykedem
5.
5.
kastorhun
Remélem hogy a Fable 2 kiadják pc-re.
2.
2.
SSJ Gábriel
Ha nem jön PC-re, akkor nem tudom hogy ennek most mi értelme...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...