Ingyenes a Company of Heroes 2 és a Saints Row 4

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 17.
  • Hír
Link másolása
A Steamen ezen a hétvégén sem kell beérnink ingyenes játék nélkül. A Sega második világháborús RTS-ére, a Company of Heroes 2-re vethetitek rá magatokat, illetve a Volition agyament akciójátékára, a Saints Row 4-re.

Unatkozol a hét végén, de valami újra vágysz? Akkor lépj be a Steam-fiókodba, és tedd magadévá a Company of Heroes 2-t és a Saints Row 4-et, hiszen az egész hétvégén szabadon nyomulhatsz velük.

Az RTS-ben a keleti front borzalmait élhetjük át madártávlatból, míg a Volition játékában az idegenek szállják meg városunkat, hősünk viszont szuperképességekkel felveszi a harcot velük.

Az akció mától érvényes, és egészen január 19-ig tart. Az ingyenes időszak alatt 66 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a második világháborús stratégiát, míg a nyitott világú ökörködést féláron. Emellett az összes Saints Row-részt és DLC-t tartalmazó csomag most csak 29,99 dollárba kerül.

9.
9.
Quent1n
Amilyen gyenge lett a CoH2 nem is csodálom.. Már megszámolni nem tudom, hányszor volt szénné akciózva, hogy vigyék már az emberek..
8.
8.
theo9311
Ahhoz képest hogy ps3ra ~4000 forintért vettem meg a saints row4et (újonnan dobozosan) eléggé tartja az árát steamen. :/
7.
7.
Exinor
#3: Igen.
A CoH2 66%os kedvezménnyel megvásárolható, a nyitott világu ökörködés (SW4) féláras.
6.
6.
Exinor
#5: Hétvégén játszhatod ingyen, addig lesz a könyvtáradban. Utána csak akkor játszhatod ha megvetted, viszont amikor ingyenes valami akkor kedvezményesen lehet megvásárolni.
5.
5.
Gunner23
Nem vagyok egy veterán Steam felhasználó, szóval meg tudnátok mondani, hogy ez úgy működik hogyha most hétvégén letöltöm ingyen, akkor csak hétvégén játszhatok vele és aztán fizetnem kell vagy megkapom végleg?
4.
4.
randall13
#3: Igen. Csak a hétvégén ingyenes, utána ugyan úgy teljes áron tudod megvenni.
3.
3.
Teuton
"Az ingyenes időszak alatt 66 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a második világháborús stratégiát, míg a nyitott világú ökörködést féláron"

Ez csak nekem tűnik ellentmondásosnak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...