Etherium - új sci-fi RTS készül

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Stellar Impactot jegyző Tindalos Interactive új valós idejű stratégiájában hét bolygót hódíthatunk meg, s az időjárás kihatással lesz a játékmenetre. Klasszikus RTS-nek készül az Etherium, három különböző frakcióval.

A Focus Home Interactive gondozásában készülő Etheriumot a Tindalos Interactive készíti. Műfaját tekintve hamisítatlan sci-fi RTS-sel van dolgunk, melyben a játékosok hét bolygót foglalhatnak el. Az egyik - a sivatagos Serenade - már az első trailerben is bemutatkozik.


A planétákon zajló harc egy értékes erőforrás, az Etherium birtoklásáért zajlik. Három különböző frakció (Consortium, Council és Galaad) csap össze a non-lineáris kampányban, a térképen kezelhetjük erőforrásainkat és csapatainkat.

Az Etheriumot dinamikus időjárásrendszerrel vértezik fel, amely hatással lesz a játékmenetre is. Lehetséges, hogy a homokvihar csapdába ejti az ellenfelet, de a folyókon átkelő rivális egységeket is befagyaszthatjuk. Találunk mocsarakat, sivatagokat, szigeteket és egyéb tereptípusokat a játékban. Járműveket építhetünk, gigantikus harci gépeket készíthetünk és fejleszthetünk a technológiai fa segítségével. A látványért a Unity engine felel.

A játék PC-re érkezik, valamikor a jövőben.

5.
5.
Lorthirash
#1: StarCraft II azért elég jó más kérdés hogy sokan hamar feladják.
4.
4.
giga321
Na ez érdekesnek ígérkezik.
3.
3.
markoci555
Az elején szálló űrhajókról vagy repülőkről vagy akármikről egy másik videó jutott eszembe, amikor szép lassan nézhetjük, ahogy pár úrhajó csíkot húz maga után, és feltérképez valamit, nem sokat mondtam el így, de szerintem itt volt a gamekapocs-on, valaki tudja mire gondolok? Szerintem stratégia.
2.
2.
Kiralydari
#1: Sajnos ki ... pedig C&C olyan cím lehetett volna ami még ma is a régi Tiberium Wars korabeli fényében tündökölhetne ha folytatja azt a vonalat és nem elcseszi...

Viszont a trailert elnézve eléggé sablondolgok vannak benne, bár szavazzunk meg neki 1 esélyt és reménykedjünk h nem vérzik el a ma RTS-ek iránti elvárásokon!
Reménykedjünk hogy a C&C vel való hasonlóság kimerül egy kis kinézetbeli hasonlóságban :)
1.
1.
eszem
Elnézve a trailert nekem helyből a C&C: Tiberium sorozat jutott eszembe. Azt meg ugye kiherélték, nem is kicsit :/

Ezt figyelemmel fogom kísérni, úgyis rég kaptunk igazán jó sci-fi rts-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...