Fejlesztői naplón a Yaiba: Ninja Gaiden Z

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 20.
  • Videó
Link másolása
Fejlesztői naplósorozat indult Yaiba: Ninja Gaiden Z témában, amely a játék háttérmunkálatait hivatott bemutatni. Az első epizód még meleg, kattintsatok egyet, hogy rávethessétek magatokat!

A videóban maga Keiji Inafune is megszólal, elmondja például, hogy a Ninja Gaiden Z egy olyan cím, amibe végre mindent belepakolhatott, amit szeret: a nindzsákat, a zombikat, a gépeket és a képregényeket is. A játék fejlesztése egyébként is érdekes, elvégre három csapat dolgozik rajta párhuzamoan: Inafune cége, a Comcept mellett közreműködik a Team Ninja és a Spark Unlimited is.

Az anyag február 28-án landol a boltok polcain, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra lehet majd kapni. Köszi, ArrowCross!

12.
12.
NinjaNorb
#11: Hát ennyi dicséret után most már meglesem:D
11.
11.
rossitibi
#9: Nézz róla gameplayt mentor módban! Megjön a kedved! :)
10.
10.
rossitibi
#9: Már nem könyörögnek :) és nem kell sétálgatni mikor a hülye nő dumál a fülünkbe,sőt lehet nem is dumál már :) A mozgása szerintem jobb! Falramászás is sima ügy,nem akar mindíg visszamászni! Lehet fejlődni,vannak rejtett küldetések! Vannak nagyon jó pályák is ahol nincsenek már katonák! A harcot marhán élvezem,a plusz fegyverekkel,elég látványosan és brutálisan lehet aprítani! A lunar a legjobb! Én imádtam az első kettőt,de mostanában csak ezzel játszom! A ninja trial is kurva jó! Én kipróbálnám a helyedben! Olyan mint az előzőek,jólvan csőben kell menni,de a másodikban is! Engem nem zavar :) Tudom hogy szar a 3-de ebben nem fogsz csalódni! :)
9.
9.
NinjaNorb
#8: Azzal csak annyi a baj hogy gondolom ugyanúgy azokat a szerencsétlen katonákat kell vagdosni akik az életűkért könyörögnek mint sem hogy valami kihívást nyújtsanak és gondolom a pályákat se változtatták meg a kínos most egyenes az út mert mászkálsz és amint 1 nagy kőr alakú terephez érsz tudod hogy a következő 100 onnan ugrik rád akiket unalommal végigcsapkodsz kivéve ha felveszed a nehézséget mert akkor a kőrön kívülről is lőnek folyamatosan és amedig azzal vagy elfoglalva hogy azokat lenyilazd folyamatosan hátba csapkodnak és már anyázik az ember a régiek valamiért nem ez miatt voltak nehezek:D
8.
8.
rossitibi
Aki a 3.-résszel elégedetlen(köztük én is) az próbálja ki a razor'edge-t! Ég és föld a két játék! Szinte minden benne van ami az előzőkben! Amennyire utáltam a 3-at annyira szeretem a r.edge-t! :) Ezt is várom,de szerintem nem lesz olyan jó mint az előzők de ne legyen igazam! A 4.is jöhetne!
4.
4.
NinjaNorb
Kíváncsi leszek mondjuk a 3ik részt nem lesz nehéz überelni...
1.
1.
DON GONDOCS
Várom már ezt a részt, igaz más lesz mint az előzőek, de pont ez benne a jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...