Júniusban jöhet a Driveclub?

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 22.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kaptunk a Driveclubhoz, mellé pedig egy pletyka is beesett: azt csicsergik a madarak, hogy a PlayStation 4-exkluzív autóverseny valamikor júniusban kerülhet boltokba.

A Sony gyakorlatilag az utolsó pillanatban halasztotta el a Driveclub megjelenését, és ami még rosszabb, azóta sem mondott semmit arról, hogy mikor érkezhet meg a játék. Legutóbb annyit ígért, "hamarosan" bejelenti a dátumot, de ennyiben is maradtunk. A minap viszont az olasz kiadású Official PlayStation Magazine a Facebook-oldalán kotyogta el, hogy júniusban érkezhet a játék - az idevágó posztot azóta sem távolították el.

Hogy igaz a hír vagy sem, nem tudjuk, az új videó mindenesetre hosszú és tartalmas, érdemes ránézni:

25.
25.
SPietro80
#5: Ugyanez nálam is. Kb a DriveClub miatt vettem PS Plus előfizetést. Nem elég, hogy első körben a PS4 megjelenésével jött volna, nem ez sem elég, el kell tolni még pár hónappal. Dec 13. óta csak Fifázok (már amikor), és sajnos ősfifásként mondom, hogy persze szép szép meg jobb, de azért hasra nem estem tőle.
24.
24.
#16: Ez a velemeny olyan volt mint a fing ....
Az a gond hogy nem velemenyt irt nem tesz hozza semmit a temakhoz csak ir valami 2 szavas izet aztan kapa.
Kb mint te most.
Lehet szerencsetlenek vagyunk, de nallad meg mindig kisebb gyokerek.
Ami valjuk be nem nagy muveszet.
22.
22.
simon 555
#5: XO-ra egész pontosan 1-el több játék van mint PS4-re, semmi többel...
Ott van a Ryse, Dead Rising 3 meg a Forza5 + multiplatform címek. Szóval nem értem miről beszélsz... Ráadásul ebből az első 2 tényleg csak addig jó amíg végigviszed a singlet.
Tudtad mik jönnek a 2 konzolra és mégis PS4 mellett döntöttél. Ha a te ízlésednek jobban bejönnek az XO játékok akkor miért nem azt vettél? Most már felesleges picsognod...
20.
20.
vortel
#5: Minek vetted meg akkor a konzolt? aki a szingli miatt veszi a játékot az meg is érdemli... Nekem csak a Killzone van PS4-re és 3 hete elvagyok vele szinte minden nap, esténként 2-3 órát multizok a spanokkal! Engem még hosszú hetekre le is fog kötni mire megunom. Csak úgy viszonyításként MW3-ba 56 játéknapot raktam bele 2 év alatt, nyilván nem a single-be...
19.
19.
vortel
Na ez az a játék, amit úgy várok mint a messiást!
17.
17.
#16: * és ez elég ritka az ő esetükben
13.
13.
kopic
12.
12.
tupaccc
11. én tényleg nem értem az ilyeneket... Nem tudom mit ér el ezzel az értelmetlen "odaröffentek 2szavat minden hírhez" viselkedéssel. Bannolni meg minek, jön úgyis vissza Kemuri 2 néven :-D
10.
10.
tupaccc
1. :-D Sírok ember :-D
6.
6.
cannondale
Fuss Foreszt Fuss...
...Ráérsz...
5.
5.
Zuzda18
Oké ,hogy húzni kell az embert,így fokozzák a játék utáni érdeklődést.
De ez már túlzás...Első napos ps4 tulajként erre a programra várok.Tudtommal az volt ,hogy februárban jön ki a DRIVECLUB.(Egy webshopban olvastam a február 28-as dátumot egy másikban a "Q1" volt megjelölve ami első negyedévre utal.)
Egyenlőre nincs jó játék PS4-re.Kezdem unni ezt a sz*rt.
Killzone....8-10 óra és vége.FIFA14 IGNITE.Egy iszonyat szutyok játék (Ultimate team)A többi nem érdekelt,mert sz.gépen is lehet tolni.Ha júniusban jelenik meg,én komolyan mondom eladom ezt a konzolt,és veszek egy undormány x-one-t.Nem azért adtam ki ennyi pénzt hogy porosodjon a nappaliban még 1 évig.Sony kapj észbe,kint a konzolod,de nincs rá játék.Kint az x1-és szinte minden réteg talál legalább egy játékot amit tud játszani.
Mellesleg mi lesz a szakadozó joy gondokkal a ps4-en????
2 hetente vegyek új gumi pöcköt az analóg karra????
Végére pedig,ez a trailer semmi újat nem mutat,mert a régiekből van összevagdosva.
Azt meg magasról letojom egy játéknál,hogy milyen betűtípust használ a játék....
4.
4.
norbie1128
#2: Az elején csodálkoztam, aztán megláttam a vesszőt....szép volt :D
3.
3.
Ja hogy ez még nem jelent meg? :O Én azthittem, hogy első napos cím mint a Kizllone.
2.
2.
Kemuri,
Szerintem már épp elég ideig volt a fejlesztők kezében a játék, engedjék ki a kezeik közül, s engedjék, hogy szárnyaljon a produktum. Ez egy igazi húzócím a Ps4-re, mely, ahogy a videó is mutatja, nagyon élvezetesnek ígérkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...