Rebootot kap a Chaos: The Battle of Wizards

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Julian Gollop, aki egyebek mellett az X-COM miatt is ismerős lehet, újra előveszi a Chaos: The Battle of Wizards című klasszikusát, hogy Chaos Reborn címmel készítsen belőle rebootot.

Az 1985-ben ZX Spectrumra megjelent Chaos: The Battle of Wizards egy körökre osztott taktikai játék volt, és lényegében arról szólt, hogy a játékosnak az általa irányított varázslóval le kellett győznie minden más varázslót egy arénában. A játék atyja, Julian Gollop ezt a receptet melegíti fel, persze ezúttal már jóval korszerűbb keretek között.

A reboot címe Chaos Reborn lesz, Gollop az elmúlt évet a játék dizájnjának megírásával, a prototípus összerakásával és a csapata építgetésével töltötte. Lesz benne egyjátékos kampány, amit akár kooperatív módban is végigtolhatunk majd, és a kompetitív multi sem marad ki belőle, ezt legfeljebb hatan játszhatják. Minden pályát procedurálisan generál a játék, több száz felszerelést, 64 varázslatot és mély testreszabhatóságot is kapunk az ígéretek szerint.

A Chaos Rebornnak egyelőre csak egy Prefundia-oldala van, a Kickstarter-kampány később indul el. A megjelenésre még idén számíthatunk, első körben PC-re, Macre és Linuxra jön a játék, de nincs kizárva egy későbbi mobilos premier sem. Gollop azt is megígérte, hogy a támogatóknak külön is kedveskedik majd, ők várhatóan idő előtt megkapják a játék multiját kipróbálásra.

4.
4.
jefflynn
Kipróbálható az új verzió, a linken:
https://www.kickstarter.com/projects/1206403106/chaos-reborn-from-the-creator-of-the-original-x-co
És kellene egy kis támogatás is, sajnos elég sok hiányzik még....
3.
3.
Josi21
#2: Inkább az asszonnyal nyomom, ha rám jön... xD
2.
2.
tundrish
Ez mekkora király játék volt. A mai napig szoktam nyomulni vele, ha épp rám jön...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...