Érkezik a Styx: Master of Shadows

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Új szerepjátékon dolgozik a Cyanide: a Styx: Master of Shadows-ban egy besurranó goblint irányítunk majd, aki az emberek és tündék birodalmában kutatja saját eredetét. A játékmenet a lopakodásra és gyilkosságokra épül.

A Styx: Master of Shadows egy lopakodásra kihegyezett szerepjáték, amit a Game of Thrones RPG-ről elhíresült Cyanide fejleszt PC-re. Főhősünk egy kétszáz éves goblin, aki a sunnyogás, a lopás és a gyilkosság mestere. Őt irányítjuk majd a játék színhelyén, a hatalmas Tower of Akenashban. A torony többszintes, emberek és tündék védik a Fát, az értékes borostyánkő forrását.

Goblinunkkal az a feladatunk, hogy beszivárogjunk a Fába, összegyűjtsük a borostyánköveket, amelyek a saját eredetünk titkát is rejtik. A küldetések során számos célt teljesíthetünk, többnyire árnyékban mozgunk, mászunk és értékes tárgyakat csenhetünk el, illetve rekonstruálhatjuk a múlt eseményeit, amely a származásunk rejtélyének a kulcsa.

A pályák teljesen nyitottak, a küldetéseket többféle módon abszolválhatjuk, a tündék és az emberek mellett hatalmas orkokkal és más lényekkel is összecsapunk.

A játék még idén megjelenik PC-re.

11.
11.
Dercsi
#8: Igen :) Sorry De még a képetek is hasonló... :D Az előzményeket tekintve szerintem nem fognak rossz játékot összedobn.
10.
10.
Túlságosan jól ápoltak a fogai... :)
9.
9.
Teuton
#7: Én nem játékokat fordítok, szerintem összekevertél valakivel :D
8.
8.
Teomus
#7: Szerintem rám gondoltál. :)
Elképzelhető a dolog, persze majd a játéktól függ a dolog.
Én mindenesetre kíváncsian várom. :)
7.
7.
Dercsi
#6: Remélem erre is rákacsintasz magyarítás ügyileg ;)
6.
6.
Teuton
Az eredetit élveztem*, szóval erre is oda figyelek majd :)

*co-op azért jól esett volna
5.
5.
Dercsi
#2: Szerintem előtte játszódik, legalábbis az Orcs-ban a végén derül ki hogy ki is Styx. Remélem marad a körökre osztott küzdelem, nekem nagyon bejött :)
2.
2.
Simonus18
Tehát az Of Orcs and Humans folytatása? vagy egy ilyen külön rész?
1.
1.
Shannaro
Érdekesnek tűnik. Végre nem egy jó* lényt irányíthatunk.

*A jó szó alatt értsd a fantasy történetek által békés népeknek nevezett fajokat, mint pl: emberek, elfek, törpök, stb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...