Úton a The Dead Rising Collection

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha eddig kimaradt volna a Dead Rising-sorozat, de mindig azon agyaltál, hogy belevetnéd magad a végtelen zombihentelésbe, akkor jó hírrel szolgálhatunk: érkezik egy kollekció, amivel egyszerre pótolhatod az összeset.

Ha megtetszett az Xbox One-os Dead Rising 3, de pótolnád előtte az előző generációs epizódokat, érdemes lehet lecsapnod a The Dead Rising Collectionre.

Ebben a csomagban benne lesz a Dead Rising, a Dead Rising 2, a Dead Rising 2: Off the Record, a Dead Rising 2: Case Zero és a Dead Rising 2: Case West is. A dolog szépséghibája, hogy a gyűjtemény kizárólag Xbox 360-ra jelenik meg, arra viszont már március 7-én és mindössze 40 eurós áron.

5.
5.
zsizsi
A deadrisingot vettem meg anno a boxom mellé és nagyon szeretem a mai napig de sajnos azon kívül csak az off the recordhoz volt szerencsém de ezzel már ki fogom egészíteni :D az AC nak is csak a első két részét játszottam kb egy hónappal ezelőttig mert beszereztem egy herritage collection-t ami kb olyan kiadás és szerintem eléggé megéri megvenni az ilyeneket
1.
1.
elvan a gyerek ha jatszik
Ezt egy követendő példának tartom. Minden befejezett előző generációs szériánál, vagy akárcsak olyan szériánál aminek a legújabb része már csak új generációs konzolokra jön ki. Ezzel belehet csalogatni még azokat is akik eddig nem igazán érdekelt a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...