Európába tart az új PlayStation Vita?

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 24.
  • Hír
Link másolása
A Sony bejelentésre készül a jövő héten Londonban. Annyi biztos, hogy "slimesedés" van a dologban, szóval a nyakunkat tennénk rá, hogy a japánok a könnyebb és vékonyabb PS Vita 2000-et hozzák el az öreg kontinensre.

A Sony meghívta a sajtó képviselőit Londonba. A jövő héten csütörtökön, azaz január 30-án, helyi idő szerint reggel kilenckor a cég bejelent valami "slimet". Mivel a PS4-ből még korai lenne egy vékonyabb kiadás, így a tavaly óta Japánban már kapható PS Vita 2000 európai bevezetéséről lehet szó.

Az új modell 20 százalékkal vékonyabb és 15 százalékkal könnyebb, mint az előző változat. Az OLED képernyőt LCD-re cserélték, valamint 1 GB beépített memóriát találunk benne.

34.
34.
spikee576
Nemertem a sonyt miert kell neki a kezikonzolokbol mindig csinalni slimverziót ami mindig szarabb,gagyibb mint az 1ső szériás gepek eleve kevesebb anyagvan bennuk a regi pspis recsegett,ropogott az ember kezébe kivéve a fat kiadást.
33.
33.
Csoki80
#29: Nekem is dagi lesz a gépem. Újra nincs lóvém egy jó állapotú fat gép már nem sokkal 20e fölött van ;-)
Én csak az organikában nem bízok hosszú távon.....
32.
32.
Csoki80
30.
30.
MrBrooks
Én 3 hónapja vettem Vitát mikor megtudtam, hogy jön az "új", nem akartam semmiképp nem-oledes változatot. Nem is bántam meg mert fantasztikus kis masina, a Wipeout 2048, Killzone, Uncharted, fantasztikus játékok lettek rá. De sajnos tényleg Sony hanyagolja. Összehasonlításképp PSP-re amennyi cucc anno kijött...Szégyen. Megvettem még a Mortal Kombatot, Unit 13-at, meg leszedtem a Motorstorm RC-t is, de így is kevés. Amiért viszont instant kövezés járna az a Ridge Racer!!! BŰN-rossz lett! Nyald meg Sony, 1996-óta vagyok RR fan de ez botrány lett!! Csonkolt retek az egész! Attól félek a Sony lealacsonyítja egy drága Ps4 kontrollerré az egész konzolt. High-end vas van alatta, lenne még benne potenciál rendesen...
29.
29.
Ragnarox007
#28: Ne érts félre, ugyanis semmi gondom nincs az LCD-vel, főleg, hogy a mobilom kijelzője is az, és gyönyörű képet ad. Viszont a Vita esetében ez már nem egészen mondható el, főleg az OLED mellett... Egyébként igazad van, mert ezzel nyilván olcsóbban állítja elő a Sony, de mindezt milyen áron? Akárhogy is nézzük, ez a minőség rovására megy, mind kijelzőben, mind pedig anyag használatban. És igen, inkább a játékokra kellene koncentrálniuk, mert ezzel így nem fogják növelni a bevételt, legalábbis szerintem biztosan nem. De meglátjuk mit hoz a jövő, mindenesetre én is szeretnék beruházni egy Vitára, de nálam csak is az alap "Fat" változat jöhet szóba.
28.
28.
Csoki80
#27: Szerintem az LCD és az OLED is ugyanolyan képet mutat, csak a technológiában más. A Slim pedig nagyon jó, mert olcsóbban állítja elő a sony így több a haszna.
Többet tud eladni több játékot fejlesztenek. Inkább több game nem??
Amúgy kétségeim vannak az organikus technológia kék szín megjelenítésében hosszú távon.....
12.
12.
frenkyboyhun
#9: Azért a resistance bs és az uncharted ga nekem nagyon bejött ahogy a little big planet is meg a killzone ......szoval vannak rá jó játékok csak az a baj hogy nem olyannagyon sok
11.
11.
Chelseafan1989
#10: a kérdés mikor?
Mert már tavaly olvastam hogy lesz de hivatalos megerősítés nem érkezett.
10.
10.
RangerFox
9.
9.
Chelseafan1989
#7: Ez van akinek van esze az nem vesz Vitat én már nagyon megbántam hogy megvásároltam.
Ha meg valaki vitát vesz és ezt a szarabbikat veszi az sem normális mert tényleg a régi nagyon jó érződik a minőség rajta csak ugye az a baj hogy nincs rá játék.
Bár én már azzal is beérem ha kiadnak rá egy God of War-t mert Ps3-m van de nekem Vitara kéne hogy mikor utazok akkor tudjam nyomni mert az egy hatalmas játék.
7.
7.
Ragnarox007
Pontosan ettől féltem, hogy hamarosan Európába is megérkezik ez az okádék... De miért Sony, miért? Kérdem én... Ugyanis itt az alap gép, ami szép is, jó is (OLED kijelző) + látszik/érződik is hogy van benne anyag bőven... Erre kiadják ezt a műanyag fost, amibe ráadásul LCD-t pakoltak, és ezzel leváltva az OLED kijelzőt... Ahelyett, hogy inkább egyre több minőségi címet adnának ki rá... De nem, ők inkább butítják az egész gépet, és közben azt hiszik, hogy ezzel megnövelik az eladásokat. Nos, érdekes logika azt meg kell hagyni.
6.
6.
mestermagyar
TFT

Mobilos fórumokon MINDEN sony telefon alatt a TFT képernyőiken vitáznak. Ide is elhozzák eme ajándékot.
5.
5.
RangerFox
Ha a 2DS ára körül fog mozogni, akkor ütni fog, amúgy semmi nem lesz belőle...
4.
4.
Trapyd
#3: Bizony. Hol vannak a bejelentések, hogy ezt is csináljuk a gépre, meg azt is...
3.
3.
Chelseafan1989
Inkább normális játékokat adjanak rá ki
Mert megvettem 60-ért és nincs rá 5 normális játék amivel elvan az ember.
2.
2.
Nebuloid
Gondolom a gyenge eladások tehetnek róla, hogy az újratervezett verzióban a kijelző is a költségmegtakarítás áldozata lett. Tényleg kár érte, de hátha majd a 3000-es sorozatban visszatér.
1.
1.
Szerintem ez az LCD dolog ez nagyon gáz. Pont az OLED volt a legjobb része a PSVitának. Bár mindegy, ígyis venni fogják az emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...