Resident Evil 4: Ultimate HD Edition - ilyen lett

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 26.
  • Képek
Link másolása
Bár a Resident Evil 4: Ultimate HD Editionből már láthattatok egy nagy adag látnivalót, konkrét összehasonlító képeket még nem igazán. (Hacsak elő nem kerestetek néhány korábbi screenshotot.)

A Resident Evil 4: Ultimate HD Edition február 28-án jelenik meg PC-re, és egyebek mellett HD-felbontással és 60 fps sebességgel várja a rajongókat. A Capcom a minap kiadott néhány összehasonlító screenshotot, amiken a régi és az új változat szerepel, valamint direkt módon is letölthetővé tette a korábbi előzetest, hogy magunk is meggyőződhessünk a makulátlan teljesítményről.

44.
44.
GAMEROD
Például Stephen King filmje a Carrie megjelent 1979-ben, 2002-ben, és 2013-ban. Az első kivételével a többi mind remake. Tehát újra megcsinálták, más szereplőkkel, más helyszíneken, a történet nagyvonalakban maradt ugyanaz. Készülődik még egy Alone In The Dark remake is, ami 1992-ben jelent meg PC-re és konzolokra, és most idejét látják felújítani csakúgy mint a Little Big Adventure-t. A Resident Evil első része egy csúnyácska kis játék volt de akkoriban elég élvezhető - nekifogtak hát és megcsinálták újra nulláról és modernebbre. A ReMastered közelebb áll a Remakehez, de csak játékban, zenében nem. Most jött ki valami DuckTales remastered de ez is csak amolyan divatelnevezés.
43.
43.
spikee576
Nemerdemes sztem megszerezni foleg akinek megvan,nekem Nwiirevan meg az extra tartalommiatt meg a mozgaserzekelosiranyitas miatt sokkal nagyobb elmeny vele igy tolni mint controllerrel ezer dobtam a ps2-s verziot nameg grafikailagis ha a pc-t nemnezzuk konzolon ezen a legszebb.
38.
38.
GAMEROD
Pontosan, ha remake lenne akkor az lenne a címe mellett hogy Remake akárcsak az első résznél. De mivel HD van, így az HD. Ennyi erővel a moddolás is az lehetne. Egy filmnél sem remake a HD változat, kicsivel szebb de ugyanaz.
37.
37.
Norbiii
#36: Nekem is, és Wii-re milyen jó, hogy fogod a kezedbe a remote-t, és te célzol, nagyon klassz! Egy gond van vele, hogy az "A" gombbal lő a "B" gombot lenyomva, ami azért elég rossz, de szokható. A másik R.E.-nél csak simán a "B"-vel lő, és így olyan, mint a stukker, szóval jobb ez így. :)
36.
36.
Csoki80
#34: Nekem a ps2-es irányítás anno bejött :-)
35.
35.
Csoki80
#32: Jaja Hát ez gáz, én azt hittem, hogy újraépítik a gamet erre, "csak" felhúzták a felbontást és a textúrát.....
Persze aki még nem játszott vele vegye meg nyugodtan, vagy aki nosztalgiázni akar.....
34.
34.
PSN-re is feltolhatnák;-) valami testreszabható irányítással.
dehát a CAPCOM soha nem az eszéről volt híres :D
33.
33.
Gora
Hát igen ez nem remake csak egy HD port (hasonló jelent meg 360-ra bár azt a verziót még nem láttam). Ehelyett szntem az eredeti triológia remake-n kéne dolgozniuk, sajna elkezdték (Lásd gamecube-os változat) de nem, hogy azt nem adták ki másra de a másik kettővel sem tesznek semmit, nagy kár értük ):
32.
32.
Norbiii
A remake felújítást, egy adott játék újratervezését jelenti. Mindenki döntse el maga, hogy ha egy játékot kiadnak pont ugyanúgy, mint amilyen régi volt, csak HD-ban, hogy ez remake vagy sem?! Szerintem közelebb áll a nem remake-hez, hiszen semmit sem újítottak a játékon, csak kiadják hd-ban. Passz.
29.
29.
elvan a gyerek ha jatszik
Hát ti tudjátok. Részemről az biztos, hogy amíg a sztori Leon, Chris, Jill, Ada, Claire, Jake, Sherry kalandjai és kis részben a már elhúnyt Wesker és az általa működtetett Umbrella Corp. körül forog; ameddig van benne T/G/P/V/C-vírus vagy Las Plagas parazita addig nálam egyértelműen jó játéknak fog számítani, és megéri a pénzt amit a megvételére költök.
25.
25.
GAMEROD
Nincs azzal gond ha újra kiadnak játékokat, legalább a mostani generáció is megismeri őket. Zenében is divat hogy újra kiadnak régebbi albumokat remasterelve. Konzolra gondolom azért jönnek a HD-k hogy az újabb konzolok tulajdonosai is tudjanak vele játszani és támogassa a nagyobb felbontásokat mert ma már senki nem 800x600-ban játszik, ráadásul nem is kompatibilisek az újak a régi játékokkal, tehát ha valakinek hangulata van régi játékkal játszani akkor nem lesz akadálya. Lehet mondani hogy PC-re felesleges a modok miatt, de gondolom itt is arról lehet szó hogy ne kelljen buherálkodni a játékkal meg kompatibilitási problémákkal akinek ismét kedve támad vele játszani.
24.
24.
Dreadlox
http://www.youtube.com/watch?v=kbKU5eOixk8
23.
23.
Dreadlox
most röhögtem egy jót:D ez ez ez HD???? mi a fasz?XD maximum MD ezt a szánalmas szar cégetXD és még menőznek is vele hogy milyen ügyes munkát végeztek:D
22.
22.
GAMEROD
#11: A HD meg a Remake nem ugyanaz a fogalom, A Remake-t teljesen elölről kezdik mindenestül, míg a HD-n csak csinosítgatnak.
21.
21.
GAMEROD
Mit akartok az irányítással már? Ennek a játéknak nem lehet másképp megoldani az irányítását. Ha valakinek hiányzott az egér, arra már jött ki mod az első nap, tehát ennyi. A billentyűket pedig eddig is be lehetett állítani. Tehát rohadtul nem értem milyen irányítást vártok. A grafikáról annyit hogy szép éles, de nem szebb egy ENB series és a gamecuberól pc-re konvertált textúramodnál.
20.
20.
DON GONDOCS
Ez az Ultimate edition egy Ultimate rókabőr és semmi több. Aki nem játszott még vele az vegye meg.
19.
19.
AnimeWarlord
Szerintem itt nem a grafika miatt kell aggódni. Remélem értelmes irányítást kap.
14.
14.
Neo1989
Remélem az irányítást is át dolgozták.
12.
12.
Stranger
Annyi a változtatás, hogy pár textúrát magasabb felbontásúra cseréltek? O:
És még volt pofájuk beírni gépigénybe a GTX560 és társait...
10.
10.
elvan a gyerek ha jatszik
#7: Hát igen. Halo Anniversary-ban a Combat Evolved HD változata meg az eredeti közötti különbséget még a vak is látja, olyan szembe ötlő.
7.
7.
kastorhun
Nem fejlődött sokat, úgy tűnik hogy csak a fable és a halo hd változata fejlődött sokat.
5.
5.
DON GONDOCS
Elég szegényes HD feldolgozás.
4.
4.
Norbiii
Ez az a játék, amit sosem fogok megunni, jó kis játék. Ha mondjuk pénzt kéne érte adnom, akkor ennyi különbség miatt, biztos nem fizetnék, nekem ez nem nagy különbség. Ez olyan, mikor emberek vitatkoznak azon, hogy a Ps3 vagy az X360 grafikája e a jobb, mert kiszúrják a kisebb-nagyobb pixelhibákat és egyebeket, addig nekem ez semmi különbséget nem jelent, maximum annyit, amennyit nem veszek figyelembe. :) Ez a játék nálam egy grafikai alap, imádom! :)
3.
3.
suresz
az irányítás eddig is használható volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...