Az első lehetséges kép a Left 4 Dead 3-ról?

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
És a Source 2 engine-ről? A NeoGAF egyik fórumozójának köszönhetjük a következő képet, amely állítólag a Left 4 Dead 3-ból származik. Az előző rész egyik pályájának Source 2 engine-es átiratáról van szó.

A NeoGAF fórumozója szerint a Left 4 Dead 3 első kiszivárgott képéről van szó, bár nem tudjuk megerősíteni, amíg a Valve nem tisztázza a helyzetet. A zombis shooter harmadik részét már a Source 2 engine hajtja majd, így a látvány is egy következő szintre lépett.

A képlopaton az Left 4 Dead 2 Plantation nevű pályájának Source 2-re átírt változata elevenedik meg. Az új motor fejlesztése egyébként már folyamatban van, és a szivárogtató szavára is adni lehet, hiszen a múltban számos olyan infót szellőztetett meg, amely később megerősítést nyert.

S ha már szóba került a Source 2, nem lehet elmenni a Half-Life 3 mellett. Miután a motor könyvtárszerkezete is a felszínre került, érdekes mappákat pillanthatunk meg a L4D3 és a Dota-eszközökön túl: ez a hl3 és a hl3_imported. Esélyes, hogy Gordon Freeman legújabb kalandja is fejlesztés alatt van, ráadásul az új engine-re épül.

Reméljük, hogy megannyi kacsa után a fenti híresztelés már valamennyire fedi a valóságot!

11.
11.
Teuton
Csak szólok, HL3/L4D3 mappákat azért is meghagyhatják a fejlesztés befejezése után (ugye az "elkezdtünk dolgozni rajta" és "már nem dolgozunk rajta" bejelentések nélkül), hogy az elkészült kódból újrahasznosíthassanak.
10.
10.
névtelenség
"egyik fórumozójának köszönhetjük a következő képet2

TRAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
9.
kopic
En mar sajnos nem tudok hinni abban, hogy tenyleg fejlesztik a HL3-at.:( Ezt a pletykat is tuti, hogy majd megcafolja a kocsog Valve.
8.
8.
Qmi05
Bár csak jönne, az azt jelentené, hogy lesz új HL is :)
6.
6.
colonialmarine
Te atyaég,haverral coopba mennyit játszottunk,legnehezebben az összes pályát többször is átvittük.Remélem ténleg lesz új rész
5.
5.
markoci555
4.
4.
crytek
Source 2 és HL3 jöhet a zombis fos meg nem érdekel!
3.
3.
mojohnny
#2: Én például biztos. :)
2.
2.
Scoo
Azt hiszem páran örülnénk ha ezt hivatalosan is bejelentenék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...