Animációs film készül a Sly Cooper alapján

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A Ratchet & Clank mellett egy másik PlayStation-klasszikus is megkapja a maga filmváltozatát: 2016-ban érkezik a Sly Cooper adaptációja, amiről mostanra az első előzetes is befutott.

Az egész estés animációs filmet a Blockade Entertainment és a Rainmaker Entertainment készíti, a rendezést, illetve a történet és a forgatókönyv megírását pedig Kevin Munroe vállalta magára. A 2016-ban bemutatkozó adaptációnak már az első előzetese is befutott:

A történet természetesen Sly Cooper és barátai, Bentley és Murray körül bonyolódik majd, és mondhatni nem is vállal sokat. Sly a film cselekményei során tudja meg, hogy hírhedt tolvajdinasztia leszármazottja, a kis csapat ezután világ körüli útra indul, hogy összegyűjtse annak az ősi könyvnek darabjait, amelyik a Cooper-klán összes titkát tartalmazza. A kaland viszont nem lesz zökkenőmentes, mert Clockwerk is azon van, hogy megszerezze ezeket, és így tegyen pontot a Cooper-család történetének végére...

4.
4.
suresz
nekem bejön! szerintem jó lesz
3.
3.
GabbyXD
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
1.
1.
wolfwarrior
Megnézem de ettől a CGI-tól rosszul vagyok, annyira drága lenne a régimódi rajzos kinézett úgy mint a Thieves in time traillere?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...