Sly Cooper: Thieves in Time PS3, Vita

Nem véletlenül a Sly Cooper-trilógiát újította fel a Sony a PlayStation 3-ra, a sorozat folytatódik!

Újabb adag játék érkezett az Xbox Game Passbe és a PlayStation Plusba

A héten újabb adag játéknak örülhettek az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus előfizetői is - a Deathloop természetesen mindkét szolgáltatásban ott figyel.

Sucker Punch: az inFamous és a Sly Cooper sem kap folytatást egyelőre

Miután az utóbbi években többször is hallottunk arról, hogy folytatódhat a Sly Cooper-sorozat, viszonylag érdekes fejlemény, hogy a Sucker Punch leszögezte: nincs tervben a folytatás, és új inFamous sem készül egyelőre.

A PixelOpus dolgozik az új Sly-játékon?

Ismét felröppent a pletyka, miszerint már gőzerővel készül a Sly-sorozat következő felvonása. A legújabb csiripelések szerint a feladatot az a PixelOpus kapta meg, akik a mesés Concrete Genie-t is elkövették.

Folytatódhat a Sly Cooper-sorozat?

Egy friss szóbeszéd szerint nem kizárt, hogy folytatást kaphat a Sly Cooper-sorozat, ami legutoljára 2013-ban jelentkezett új felvonással, a Sly Cooper: Thieves in Time-mal. Az új részt állítólag jövőre mutathatják be.

Jövőre jön az animációs Sly Cooper-tévésorozat

Hosszas csend után ismét életjelet adott magáról a 2016 környékén bejelentett Sly Cooper-animációs sorozat. Ha hinni lehet a mostani híreknek, akkor a régóta várt széria jövőre mutatkozik be.

E3 2017: Animációs Sly Cooper-sorozat készül

A Sony Interactive Entertainment és egy párizsi produkciós iroda, a Technicolor Animation Productions az E3-on jelentették be, hogy egyezséget kötöttek, amelynek értelmében közösen készítik el a Sly Cooper-tévésorozatot.

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus áprilisi kínálata

Immáron harmadik hónapja szellőzteti meg a Game Points Now oldal a PlayStation Plus soron következő ingyenes játékait. Tegyük hozzá, hogy eddig beigazolódtak a feltételezések.

Animációs film készül a Sly Cooper alapján

A Ratchet & Clank mellett egy másik PlayStation-klasszikus is megkapja a maga filmváltozatát: 2016-ban érkezik a Sly Cooper adaptációja, amiről mostanra az első előzetes is befutott.

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.