Sly Cooper: Thieves in Time PS3, Vita

Nem véletlenül a Sly Cooper-trilógiát újította fel a Sony a PlayStation 3-ra, a sorozat folytatódik!
Típus: Akció

Jövőre jön az animációs Sly Cooper-tévésorozat

Hosszas csend után ismét életjelet adott magáról a 2016 környékén bejelentett Sly Cooper-animációs sorozat. Ha hinni lehet a mostani híreknek, akkor a régóta várt széria jövőre mutatkozik be.

E3 2017: Animációs Sly Cooper-sorozat készül

A Sony Interactive Entertainment és egy párizsi produkciós iroda, a Technicolor Animation Productions az E3-on jelentették be, hogy egyezséget kötöttek, amelynek értelmében közösen készítik el a Sly Cooper-tévésorozatot.

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus áprilisi kínálata

Immáron harmadik hónapja szellőzteti meg a Game Points Now oldal a PlayStation Plus soron következő ingyenes játékait. Tegyük hozzá, hogy eddig beigazolódtak a feltételezések.

Animációs film készül a Sly Cooper alapján

A Ratchet & Clank mellett egy másik PlayStation-klasszikus is megkapja a maga filmváltozatát: 2016-ban érkezik a Sly Cooper adaptációja, amiről mostanra az első előzetes is befutott.

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.

Februárban a Dead Space 3 győzött Amerikában

Az amerikai játékpiac februárja borzasztó volt, hiába jelent meg viszonylag sok új cím a hónapban. A Dead Space 3 és a Crysis 3 is az élbolyban végzett, önmagában viszont ez még nem jelent semmit.

Sly Cooper: Thieves in Time - főszerepben Bentley

Noha az Egyesült Államokban már egy hónapja kapható, nekünk durván ugyanennyit kell még várnunk a Sly Cooper: Thieves in Time megjelenésére. Mérsékeljük a várakozás nehézségeit az új trailerrel!

Sly Cooper: Thieves in Time - demó dátum, trailer

Még ebben a hónapban rátehetjük a mancsunkat a Sly Cooper: Thieves in Time kipróbálható változatára PS3-on és PS Vitán. A Sony emellett kiadott két előzetest is, köztük az európai launch trailert.

Sly Cooper: Thieves in Time bétateszt

Sly megtalálta a szerelmet, Murray autóversenyző lett, az öreg Bentley pedig találmányaiba temetkezett. Nem rabolnak már többet, visszavonultan élnek. Ki hallott viszont olyan fogadalomról, ami örökké tart, nem igaz?