Kártyajáték lesz a Star Wars: Assault Team

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Mit kezd első körben a Disney az aranytojást tojó tyúkkal? Egy mobilokra és Windows 8-ra elérhető gyűjthető kártyajátékot készít a Star Wars alapján. A lázadók oldalán harcolhatunk az egész galaxisban.

A Disney Interactive meglepő módon a Tumblr-oldalán osztotta meg az első részleteket a Star Wars: Assault Teamről. A cég nem akar kimaradni a manapság divatos kártyajátékok hullámából, így már tavasszal elérhetővé teszi iOS-en, Androidon és Windows 8-on az egyik első, Star Wars-licencel felvértezett alkotását.

Egyes piacokon már kapható a körökre osztott cím, melyben a lázadók oldalán gyűrjük le az ellenséget szerte a galaxisban. Ismerős karakterekkel bővíthetjük paklinkat, s merész taktikával törhetünk babérokra. Az már biztos, hogy a klasszikus trilógia emlékezetes csatáit is megvívhatjuk a Star Wars: Assault Teamben.

Első pillantásra a játékmenet nem különbözik a sok hasonszőrű játéktól, de ez a rajongókat egy cseppet sem érdekli.

13.
13.
Raam989
REPUBLIC COMMANDO FOLYTATÁST TI K.RVÁK!!!!!!

Bocs, ez már nagyon kikívánkozott belőlem... Szörnyű, amit SW nevével művelnek legyen szó játékról, filmről, vagy bármi másról...
12.
12.
kanguru
Mindegy milyen jatek csak ne kelljen story-t irni, voice acting-ot csinalni AI-t fejleszteni es akkor par het alatt megvan a lenyeg aztan meg csak szutyognek rajta :D A 100000%-os profit meg jon.
4.
4.
Sznfctm
Egyfelől Luke milyen fejet vág a képen, másfelől meg már látom a "trilógia emlékezetes csatáit" tökéletesen visszaadva egy kártyajátékban... :P (És akkor Palpatine kitette a szuperlézert meg a rejtőzködő erdei rohamosztagosokat. Hol a szívgyógyszerem. :P)
3.
3.
Brenor
Menjetek a jó édes anyátokba, nem tudtok egy normális sw játékot csinálni ti csírák? Bocs az indulatért, de már a tököm tele van az ilyen mobilos szarokkal!
2.
2.
szinkron
A Blizzard behúzta mainstreambe a kártyajátékot. Jönnek a koppintók.
1.
1.
Scoo
Hát egy SW témájú, Hearthstone minőségű játékot tudnék értékelni. Közelebb állna hozzám, mint a WoW, de kétlem, hogy ez nem egy tucat termék lesz, annak is inkább az alja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...