Lövöldözés az oviban

  • Írta: Daks
  • 2006. január 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb vasárnap délutáni bulvárhírünkben egy óvodában lövöldöző 8 éves kisfiúról számolunk be, aki saját bevallása szerint 50 Cent: Bulletproof-ból tanult meg lőni.
Újabb vasárnap délutáni bulvárhírünkben egy óvodában lövöldöző 8 éves kisfiúról számolunk be, aki saját bevallása szerint 50 Cent: Bulletproof-ból tanult meg lőni.

A 8 éves kissrác az apjától lopott 38-as kaliberű revolverrel lőtte karon azt a 7 éves kislányt, aki vesztére a "Give me your money" felszólításra a "What do you want? Nickels, dimes or pennies?" választ jelölte meg. Miután a rendőrök a helyszínre érkeztek, azonnal őrizetbe vették a kisfiút, aki arra a kérdésre, hogy kitől tanulta meg használni a pisztolyt, azt válaszolta: "I learned it from 50 Cent". A srác szobáját átkutatva a többi hasonlóan erőszakos játék mellett természetesen a 50 Cent: Bulletproof-ot is megtalálták. A fiú tettéért a pisztolyt gondatlanul elzáró apának kell majd felelnie.
7.
7.
General Thomas
Általában a szülők a hibásak az ilyenért mert észrevehtő jelek vannak ha a gyerek nagyon kezdi a realitást és a játékot keverni ,de akinek van egy csöppnyi esze az tudja mikor van a valóságban. (általában volt az ilyen gyereknek valami hibája is)
6.
6.
Chocho
petyával járok egy cipőben, igaz, egy évvel később kezdtem játszani (7 évesen). Már akkor a Wolfenstein 3D volt a kedvencem. Lelőttem valakit is? Nem. Érdekes...
5.
5.
Chocho
Jajj...kit érdekel? Nekem vicces. :D:D:D
4.
4.
sTERNKERN
Amióta van egy fiam, azóta valahogy nem tűnnek viccesnek a "Jól nyomta a gyerek... " kommentek..



blokkolnám
3.
3.
Daks
a rasszizmusnak ehez nincs koze, itt arrol van szo, hogy ne vegyunk a gyereknek 18+ os jatekokat meg aki fegyvert tart otthon, az a plafonba szerelt pancelszekrenybe rejtse el, hogy ne ferjen hozza a kolyok
2.
2.
Halfer
és akkor ez után megint jön a rasszizmus :)
1.
1.
Chocho
Jól nyomta a gyerek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...