50 Cent: Bulletproof

Szánalmasan pocsékra sikerült konzolos akciójáték, melyben 50 Cent-et irányítva kell helyt állnunk a gettóban.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

50 Cent filmet készítene a Saints Row alapján

Alig készült el újabb játékával a népszerű rapper, 50 Cent most újabb - talán még nehezebb - fába vágta fejszéjét: játék alapján szeretne mozifilmet készíteni.

Töretlen a Vivendi sikere a World of Warcrafttal

A Vivendi Games is rendelkezésünkre bocsátotta negyedéves üzleti beszámolóját, mely a legutóbbihoz hasonlóan ismét nagyon pozitív lett. Ebből szemezgettünk egy keveset...

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

E3 2006: Vivendi lineup-ok érkeztek

Megérkezett a Vivendi Games gondozása alatt készülő játékok listája. A felsorolásban szereplő stuffok az idei E3-on képviseltetik magukat.

E3 2006: Vivendi névváltás és line-up

A Vivendi Universal Games elhagyta nevének második kétharmadát, így szimplán csak Vivendinek kell szólítanunk őket - ezzel egyetemben kikerült a cég E3-as line-upja is.

Lövöldözés az oviban

Újabb vasárnap délutáni bulvárhírünkben egy óvodában lövöldöző 8 éves kisfiúról számolunk be, aki saját bevallása szerint 50 Cent: Bulletproof-ból tanult meg lőni.

Boltokban a 50 Cent: Bulletproof

Bár úgy volt, hogy a játék e hónap 25-én kerül az üzletek polcaira, a VU Games mégis megerősítette a hírt, miszerint a játék terjesztése már folyamatban van.

Reggeli trailer trió!

Újra reggel van, így érkezett három trailer a korán kelőknek! Köztük az 50 Cent: Bulletproof, Crazy Frog Racer és Test Drive Unlimited.

50 Cent: Bulletproof zene

Ha Eminem saját filmet készített életéről, akkor "felfedezettje" 50 Cent miért ne indíthatna kapásból egy mozival és egy játékkal?!