Ace Combat: Infinity - a jövő héten nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Örülhetnek a PS3-tulajok, hiszen a jövő héten indul az Ace Combat: Infinity nyílt bétatesztje a PlayStation Networkön. Ez azt jelenti, hogy a repülős cím immáron világszerte elérhető lesz.

A Namco Bandai bejelentette, hogy február 4-11. között rendezik az Ace Combat: Infinity nyílt bétatesztjét PlayStation 3-on. A béta világszerte elérhető lesz, ami egyben azt is jelenti, hogy már biztosan lesz nyugati verzió.

Az Ace Combat: Infinity egyébként egy online mókára kihegyezett free-to-play repülős játék. Találunk benne ugyan szóló missziókat is, ám a cím sava-borsát a multis dogfightozás jelenti.

Aki részt vesz a bétában, az egyedi emblémát kap a végleges verzió megjelenésekor.


9.
9.
shatterhand
ez rohadt jo lett. a hangulat meg mindent visz.
8.
8.
Chrome1986
Hát azért irányításban l, kidolgozottságban messze nem ugyanaz a kettő. Tényleg kurvajó a GTA, de az AC-ban azért jobb légicsatázni...sokkal.
7.
7.
andy976
Amikor a GTA V online-ban vadászgépekkel harcolunk, repkednek körülöttem a rakéták meg sipol minden, simán meg van az AC feeling nekem. Aztán ha arra gondolok, hogy azzal a vadászgéppel le is tudok szállni a nem kamu utakon és kitudom szedni a nem kamu autóból a nem kamu sofőrt, hogy jól segberúgjam, az AC elmehet a csáááába :)
6.
6.
TheBigBoss
Engem különösebben nem érdekel a grafika,emulátoron mai napig előveszem az AC2-őt,az egyik legjobb repülős széria volt a fénykorában. Ma már megkopott. De 2014-et írunk,valami grafikai alapot elvárnánk azért.Ettől még a játék lehet jó,főleg ha multira van kihegyezve :)
5.
5.
simon 555
#2: Az ne zavarjon, hogy a képek rémesen alacsony felbontásúak(mint általában a GK-n)...
A többire inkább nem pazarlom a szót, mert kár.
4.
4.
Xtime62
#3: Még meg is locsolom a végén csak is a kedvedért. És igen én motiválom a fejlesztőket a csilli villi üres unalmas játékok fejlesztésére.
3.
3.
Chrome1986
#2: Isten ments, hogy kipróbáld! Biztos ami biztos, már a beta elött trágyázd le! A hozzád hasonlók miatt van tele a piac csilli villi grafikájú, üres, unalmas szarokkal!
2.
2.
Xtime62
Szerintem elírták mert ez inkább PS2-es színvonal :D Hát elég trágya a game. Azért kicsit többet várna az ember grafika terén nem ezt. Vagy mobilos game is lesz :D
1.
1.
TheBigBoss
Ha ezek ingame képek,akkor elég csúnyácska szegény. Bár legalább nem agyon PS-olt,látvány screenshotok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...