Ace Combat Infinity PS3

PS3-on tér vissza az Ace Combat 2013-ban.

Már készül az új Ace Combat

Az Ace Combat-sorozat alkotói egy különleges műsorral jelentkeztek a franchise huszonötödik születésnapja apropóján, ennek a végén árulták el, hogy már nagyban dolgoznak a következő játékon.

Leállt az Ace Combat Infinity, búcsúznak a fejlesztők

Sajnos minden jó véget ér egyszer. Leállították a PlayStation 3-exkluzív online repülős játék szervereit. A fejlesztők Twitteren mondtak köszönetet a hűséges játékostábornak.

Ace Combat 7 - bejelentés a láthatáron?

Ha minden igaz, és hihetünk néhány lelkes rajongónak, a hétvégi PlayStation Experience-en fogják bemutatni a következő Ace Combat-játékot, ami ráadásul számozott folytatás lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!

Ace Combat: Infinity - előzetes a premier örömére

A jövő héten landol nálunk Bandai Namco free-to-play repülős címe, az Ace Combat: Infinity, s ennek apropóján egy akciódús kedvcsináló érkezett a játékról. A harcnak csak az üzemanyagszint szabhat határt.

Vadonatúj előzetesen az Ace Combat: Infinity

Most már tudjuk, hogy némi csúszás után májusban lát napvilágot a free-to-play Ace Combat PS3-on - ám egyelőre csak Japánban. Mi, európaiak egy akciódús trailerrel vigasztalódhatunk.

Ace Combat: Infinity - a jövő héten nyílt béta

Örülhetnek a PS3-tulajok, hiszen a jövő héten indul az Ace Combat: Infinity nyílt bétatesztje a PlayStation Networkön. Ez azt jelenti, hogy a repülős cím immáron világszerte elérhető lesz.

Csúsznak a Namco Bandai free-to-play címei

2014-re csúszik a PlayStation 3-ra érkező Ace Combat: Infinity és a Soul Calibur: Lost Swords - erősítette meg a Namco Bandai. A free-to-play játékok minőségét még tovább csiszolják, ezért maradnak ki az idei felhozatalból.

Ace Combat: Infinity - nézzünk bele a co-opba!

A Namco Bandai jóvoltából most egy rövid ízelítőt kapunk a közelgő free-to-play repülős játéka kooperatív módjáról. Ha nem fogy el idő előtt az üzemanyag, remek társas dogfightozás vár ránk.

Mozgásban az Ace Combat: Infinity

Végre nettó gameplay jelenetek érkeztek a free-to-play Ace Combatról. Két küldetés erejéig nézhetünk bele az arcade repülős címbe, a légi harcok ismét ádázak - minden benne van, amit a címtől elvárhatunk.