Arkham Origins - törölték a Wii U-s DLC-ket

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 31.
  • Hír
Link másolása
A Warner Bros. megerősítette, hogy már biztosan nem jelennek meg Nintendo Wii U-ra a Batman: Arkham Origins DLC-i. Ha season passt váltottál a játékhoz, visszatérítik az árát. Állítólag nem volt elég kereslet a kiegészítőkre.

Az utóbbi időben ha szóba kerül a Nintendo, általában csak rossz hírekkel szolgálhatunk. Nincs ez másképp most sem: a Warner Bros. úgy döntött, hogy nem jelenteti meg a Batman: Arkham Origins DLC-it Wii U-ra.

A kiadó szerint nem igazán volt kereslet a kiegészítőkre, ezért döntött úgy, hogy törli a már korábban bejelentett DLC-ket ezen a platformon. Természetesen aki season passt váltott a játékhoz, annak visszatérítik az árát, s az érintettek más digitális tartalmakra fordíthatják az összeget.

Nem ez volt az első eset, hogy Wii U-n mostohagyerekként kezelték a bővítményeket: az Injustice DLC-i csak megannyi csúszás után láttak napvilágot, a Ubisoft pedig egyáltalán nem frissítette az Assassin's Creed-részeket. 

5.
5.
aordog
+1
25 éve jätszom...A DLC- ket elkerülöm.
4.
4.
Birkazoli
Erre mondhatnám azt is, hogy a Wii U tulajoknak van annyi eszük, hogy nem vesznek olyan dolgokat, amiket alapból meg kéne kapniuk a teljes játékkal...
2.
2.
strike19
Az a törés nagyon hiányzik.Azért néha vennék egy két játékot.Amióta PS3-mam van nem is warezolok.
1.
1.
Dercsi
Nincs más hátra mint előre... Nintendóéknak szerintem két dolgot kell meglépni:
1: 200 euró-környékéra vinni a gép árát
2: Törhetővé kell tenni a konzolt... Lásd xbox360 eladása a törés után...

Sajnos lassan minden kiadó el fog fordúlni tőlük... Kár a Wii U-ért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...