The Evil Within - friss képtrió

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 31.
  • Képek
Link másolása
Hogy ne teljen annyira nyugodtan a hétvége, három The Evil Within-kép társaságában engedünk el benneteket pihenni. A főszerepet továbbra is Sebastian és ádáz ellensége, a Hentes kapja.

Megint érkezett egy kisebb adag látnivaló az év leginkább várt horrorjátékából, igaz, nem vennénk rossz néven, ha Shinji Mikamiék valami mást is mutatnának végre az anyagból, mert ezeken a képeken megint a Hentes és a sztori alapjául szolgáló tömeggyilkosság helyszíne látható.

A The Evil Whitin megjelenése PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra várható.

15.
15.
#12: ugyan már dízelfröccs, majd ha megjelent, értékelj. addig felesleges oktondiskodni.
14.
14.
xinosz
#7: Vártam már, hogy valaki kioktasson! XD Peace ;)
13.
13.
Dízel
Felvertezett, tulhypeolt azzal, hogy bereklamozzak "most vegre visszahozzak a fejlesztok a horror mufajt" csak azert mert ok azt mondjak... azt majd mi, jatekosok eldontjuk.
12.
12.
Dízel
Don kartacs te fogalmatlan! nekem csak fenntartasaim vannak a horror jatekokkal kapcsolatban. amit eddig lattam videokbol abbol csak annyi jott le amit leirtam korabban is. Frocsogos, a vegletekig tulfeszitett klises jatekmenetet. egy condemned egy outlast, nagyon is csucskategorias horror volt. annak. idejen volt egy nosferatu c. game, abba srmmi mas nem volt csak 100% para! na mar most ez eddig egy nagyon ji grafikaval
11.
11.
Az a szomorú hogy normális játékokra vágyó gamerek több évente kapnak ilyen igéretesnek tűnő játékokat mint ez. Bezzeg agyatlan fps lövölde az okásádsig van:(
10.
10.
#3: Dízel maradjál már magadnak, véleményt akkor szoktak nyilvánítani, ha már láttak valamit. Tipikus hülyeségeket beszélsz!
9.
9.
Obiwan HUN
#3: Jaa X360! ;) bocsi...
7.
7.
Raam989
#1: A Silent Hill Piramisfeje miért egy háromszög alakú valamit húzott a fejére? Vagy az RE3 Nemesisének miért volt bevarrva az egyik szeme? Hellraiserben Pinheadnek miért voltak szögek a fejébe állítva? Miért kell hülye kérdéseket feltenni?
6.
6.
icemanhun
#4: Igaz.Ha egy helyben toporgós célzás megoldást választanak mint a régi Resident Evileknél,aminek semmi valóság alapja.Szvsz baszhatják!
5.
5.
felegyi
#4: Pont hogy nem akarnak Spoilerezni... amit eddig láttam az megadta a löketet, és amit még eddig fogunk?! Nem kell beszarni jó előre, van egy olyan sejtésem hogy nem kantáros gatyában fogjuk játszani :)
4.
4.
Dízel
Kicsit frusztralo amikor megsebesulve szinte egylabon vonszolja magat vegig a palyan mikozbe random targyakat kell kerulgatni, mikozben lancfureszes mutans kerget minket... Remelem nem ebben fog kimerulni a horror mufaj... a condemned volt a tokeletes horror szamonra.
Nagyon varom ezt is de szvsz egy japan agyhalott frocsogos undormanyon kivul nem lesz benne mas. se story plane csavaros...
3.
3.
AnimeWarlord
Végre egy igazi horror. Remélem értelmes gépigénnyel jön.
1.
1.
xinosz
De most mi a nyavaja az a minipáncélszekrény a hentes fején, kell az oda? Vett volna fel egy napszemüveget...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...