Frissítve: Duke Nukem-bejelentés a hónap végén?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 2.
  • Teaser
Link másolása
Egy teaser oldal tanúsága szerint valami készül Duke Nukem-témában, a bejelentésre huszonnégy nap múlva kerülhet sor. Arról persze csak találgatni tudunk, hogy mi lesz a bemutató tárgya...

Az alloutofgum.com a hírünk megírásának pillanatában ugyan nem érhető el karbantartás miatt, de amíg le lehetett kattintani, az alábbi teaser képet láthattuk egy visszaszámláló társaságában:

A teaser oldal tanúsága szerint huszonnégy nap múlva bejelentenek valamit Duke Nukem-témában, erre egyfelől elég erősen utal a Kick-Ass rágógumi, másrészt pedig az is beszédes, hogy a szájtot az az Interceptor Entertainment lőtte fel, amelyik a Duke Nukem 3D: Reload fejlesztéséért, illetve a Duke Nukem első két részének és a Manhattan Projectnek az újrakiadásáért felelős.

Update! A szájt forráskódjának megfejtése után úgy tűnik, hogy egy felülnézetes akciójátékkal lesz dolgunk, amit az Unreal Engine hajt majd. Az elnököt kell megmentenünk az idegenek inváziójától. A Duke Nukem: Mass Destruction PC-re és PlayStationre érkezik. 

28.
28.
GabbyXD
Brühühühühühühühühühühü
27.
27.
ribizly
#26: Én azt mondom adják oda a projektet a Flying Wild Hog csapatnak (Shadow Warrior <2013>, Hard Reset, stb.) vagy az Ubisoft-nak (Far Cry 3: Blood Dragon). Ezeknél a csapatoknál megvan minden (engine, tudás, ötletek, kreativitás, stb.), ami egy ilyen játékhoz kell...
26.
26.
dBLOOD
Végre talán kapunk egy normális újkori Duke Nukem játékot, ami ha minden igaz nem lesz olcsó konzol-átirat sem. A Duke Nukem Manhattan Project volt az utolsó értelmes alkotás a sorozatból.
25.
25.
daknine
Remélem azért a reloaded is megjelenik. Úgy hallottam 2 projecten dolgoznak.
24.
24.
GAMEROD
Sejtettem hogy valami felül vagy oldalnézetes vacak lesz.
23.
23.
DON GONDOCS
Felülnézetes Duke? Csak feleolyan jó legyen mint a Duke Nukem - Manhattan Project és az már megér egy misét.
22.
22.
ez kiraly, ps4re johet :-)
19.
19.
JBoy
#18: Sajna igazad van. Most a 2014-es játékokra kell koncentrálni mert valamikor azok lesznek szép emlékek. :)
18.
18.
GAMEROD
Jön mindenki azzal hogy a régi hangulat így meg úgy. Nem fog visszajönni a régi hangulat, mert ahhoz a hangulathoz maga a kilencvenes évek is kell. Az akkori technika, az akkori emberek stb... Amikor az még újdonságnak számított. Amikor még nagy szám volt a CD ROM, amikor még külön állítgattuk a DOS-ba a külön megvett SB16 hangkártyát. Nincs már ilyen és nem is lesz. Ezek a dolgok hozták magának a játéknak is a hangulatát. Mert ha most elővenném már nem hiszem hogy akkora hangulata lenne a DN3D-nek.
17.
17.
GAMEROD
Nem volt rossz a DNF se, tisztában kellett azzal lenni hogy az a játék 2000 körül lett volna ütős. Én is úgy álltam neki és tetszett. Főleg az elején az a nagy biorobot :D
16.
16.
giga321
Anno azt hittem azért Duke Nukem forever mert örökké csinálják.
12.
12.
kastorhun
#4: Én is várom már a 2022-őt, már most gyűjtök egy új gépre.
11.
11.
Claymen
Én nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz. Nekem a széria nagy kedvencem, mindegyik részét imádom, főleg a 3D-t.
10.
10.
wolfwarrior
Remélem most nem baltázzák el.
6.
6.
kredencferenc
Várós! Minden részét imádtam. A Forever-t is. Azt meg ne kajálja már meg senki, hogy 12 évig fejlesztették. Volt ott rengeteg huzavona, pereskedés, meg egyéb hasonló nyalánkság. Aztán valami 2 évet kapott a Gearbox meg egy Unreal 2.5 licenszt. A Colonial Marines-nél ugyan ezt eljátszották a srácokkal. Valami oknál fogva mindig jó témát vesznek elő, mások meg mindig betesznek nekik. Bizakodó vagyok!
5.
5.
cavefish
De negatívak vagytok. Utoljára a Gearbox gyorsan befejezte a Forever-t. :D
4.
4.
Yanez
#3: Állítólag most nagy lendülettel fognak belevágni, így már cirka 8 év alatt meg is lesz a demo. Már most alig várom 2022-t!
3.
3.
szenye
1.
1.
Yanez
Remélem kapunk végre egy régi DN játékok hangulatát idéző részt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...