Már elérhető a Loadout

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 2.
  • Hír
Link másolása
Az Edge of Reality free-to-play shootere már letölthető a Steamről. A játékipari veteránok alkotásában 44 milliárdféle fegyvervariáció létezik, bizonyára te is megtalálod majd a saját kedvencedet.

A játék mögött álló csapat három évig kalapálta a Loadoutot, olyan veterán fejlesztők izzadságos munkájával, akik korábban a Mass Effecten, a Tony Hawk’s Pro Skateren, a The Simsen és a Dragon Age-en dolgoztak.

Egy könnyed hangulatú, ám brutális shooterrel van dolgunk, amely bár ingyenes, létezik belőle egy minden földi jóval, kiegészítőkkel, cicomákkal megpakolt Starter Pack is 19,99 dollárért.

A Loadout egyelőre PC-exkluzív, de a fejlesztők nem zárták ki a PlayStation-portot sem.

18.
18.
leigazoka
Nem kell fizetned a variáciokért .... :D egyszerűen.. csak fejlődsz.. kapod ezeket a kék valutákat és abbol a tech-fán vagy a fegyver kreálóban jól megcsinálod a fegyót...
Az évek során ez a 2. fegyver készítős változat a game-ben... régen Tier-1,2,3 ba volt szedve, most a tech-fát kihuzod... és amit pl: Rakéta vető valamelyik csövét kifejleszted.. akkor nem úgy lesz mint a Tier-eknél, hogy Tier2 - improved, hanem a tech fában 2 szint ... kreálóban meg odairják, hogy improved..
A beta eleje óta egy rahedli javitás kijött... és most a legszebb
A röntgen és a bio távcsövekről nem is beszélve.
nagyon poén egy game-- ki kell próbálni... én az elejétől nyomom... nehéz megunni
És mindegy, hogy fizetős-e sokat nem vesztesz vele... ott pl: a WoW 9 éves és már maradt vagy 6-7 millió felhasználó aki fizet.. a graff nagyon retró... ok a történek az f@sza....de ha fizetősre kellene mennem akkor az az Elder Srolls Online lenne max vagy a WildStar.. aminek a graffja öli a WoW - ét a játékmenet meg főleg.
A World of Tanks is ingyenes és játszák vagy 60 millióan... nem a pénz határozza meg, hogy jó-vagy rosz egy játék.
Én ezért sajnálom... hogy a WildStar fizetős lessz
17.
17.
Adamknight
Az én ízlésemnek ez már túl hülyeség...
16.
16.
tupaccc
Nálam is hasonló probléma volt a játékkal. Minap 10perc után kikapcsoltam, tegnap végre 12perc után kapcsolt, megnyomtam a ready-t, erre rá kivágott :-D Így újabb 5perc után végre berakott működő meccsbe.
Elág jópofának tűnik, bár semmi új, amit eddig nem láttam volna. Hiába a sokat emlegetett variáció, ha az elején tényleg szinte semmit se lehet a fegyverekkel kezdeni. Idő, vagy pénz kell hozzá :-)
15.
15.
goblinfing
Eléggé kevés az 4-5 map ami van, és a design se valami jó de elmegy főleg hogy f2p.
14.
14.
grawee
a szerverek túl vannak terhelve, azért nem tudtok/tudtatok csatlakozni. amikor 1percnél többet kell várni, akkor az egész offline.
alapestben 5-6 másodpercen belül talál játékot.
am vélemény a játékról: mész azt lősz, viszont valamiért nagyon magával ragadó és élvezetes. ajánlom a haverokkal tolni!
13.
13.
Just S
Még le se szedtem rögtön forumra mentem h miket írnak a főtopicok nektek is így kéne tenni ott írják a LEGELSŐ TOPICBA hogy dolgoznak a matchmaking problémán...
12.
12.
Laykray
Nekem eddig 1 perc volt a legtöbb idő amig vártam, hogy betegyen, amugy meg egyből bedob.
11.
11.
LtK
Az az igazság, hogy nekem se talál egy meccset sem, 5 percnél tovább meg nem vagyok hajlandó várni. Elég nevetséges, remélem csinálnak vele valamit. Olvasgattam, van aki fél órákat vár mire berakja játékba...
10.
10.
Dreadlox
én anno a bétával játszogattam, eleinte tetszett, aztán amikor a noob channelről áttett a normálra, ott elszabadult a káosz... sok pay to win ficsúr alázott mindenkit, nem tudom most hogy van a játékba ez, de nekem elvette egy életre a kedvemet tőle.
9.
9.
erasmus
#8: Biztos igazad van bár 10 perc alatt nem talált szervert szóval feladtam.
8.
8.
LiMiT
#7: Lehet vele játszani...
7.
7.
erasmus
Biztos jó játék lenne ha lehetne vele játszani...
6.
6.
Khaszás
#3: A pontosítás kedvéért nem arról van szó hogy nincs rá pénzed a fizetős tartalom csak a skinekre (kinézetedre) vonatkozik... Bármilyen fegyvert össze rakhatsz a játékban tény hogy kell rá fordítani időt mer nem eresztenek el a játékbeli pénzel :) 5-6 fegyver slotod lehet a végére, nem emlékszem rá pontosan, ami bőven elegendő szerintem ha nem akarsz ráfordítani némi pénzmagot hogy több legyen. +3 fegyver összeállításod (Loadout-od nyilván lvl függő eleinte csak 1 lesz) ami szintén elegendő hiszen bármikor módosíthatod.. akár két játék között is :)
5.
5.
LtK
Na már töltöm is , elég beteg egy játék =D
4.
4.
kastorhun
Nem rossz, bár majd 15 perc volt mire egy meccset találtam.
3.
3.
mestermagyar
A játék jónak néz ki, bárcsak ne lenne tps, és bárcsak ne lenne free to play, az jobban bejönne. Van 4milliárd fegyvervariáció, de te csak párat tapasztalsz meg, mert nincs pénzed többre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...