Loadout PC

Könnyed hangulatú, de brutális free-to-play lövölde a Edge of Realitytől.

Loadout - megszűnik a free-to-play lövölde

Sajnos még a hónap végén bezárja a kapuit a Loadout. Az ingyenesen játszható online TPS PlayStation 4-en és PC-n elérhető, de néhány jogi változtatás és a csekély játékostábor miatt most kénytelen végleg lehúzni a rolót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.

Loadout - ilyen lesz a PS4-es verzió

Noha az Edge of Reality shootere PC-n már január óta elérhető, hamarosan PS4-re költözik. Ennek apropóján egy vadiúj trailert mutatunk a konzolos verzióról, melyben az ellenségeink, a kroadok kapják a főszerepet.

Heti hírösszefoglaló - 23. hét

Újból jelentkezik heti összefoglalónk, melyben átlátható formában szedjük össze nektek a hét legfontosabb eseményeit. Az E3 közeledtével elképesztő mennyiségű információ zúdult ránk, így lesz miből szemezgetni.

E3 2014: PS4-re is megjelenik a Loadout

Bár már a fejlesztő, az Edge of Reality is utalt rá korábban, csak most jelentették be formálisan: PlayStation 4-re is megjelenik a mókás hangulatú free-to-play lövölde. Dátum még nincs, előzetes már van.

Már elérhető a Loadout

Az Edge of Reality free-to-play shootere már letölthető a Steamről. A játékipari veteránok alkotásában 44 milliárdféle fegyvervariáció létezik, bizonyára te is megtalálod majd a saját kedvencedet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A heti játéktermés már majdnem megüti az elégséges szintet: megjelenésből ugyan a korábbiakhoz képest viszonylag sok van, valódi újdonságot csak elvétve találunk. Nézzük!

A hónap végén jön a Loadout

Újabb free-to-play lövöldével bővül a Steam felhozatala. A Loadoutot habár könnyed hangulattal vértezték fel, nem szűkölködik vérben. A korai változat már elérhető, a végleges verzió január utolsó napján élesedik.