Trollok áldozata lett a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 4.
  • Hír
Link másolása
Tegnap este futótűzként terjedt a hír, hogy a Ubisoft lemondott a Watch Dogs márkanévről, azóta viszont kiderült, hogy mégsem: valaki a cég vezérigazgatójának nevében nyújtott be ilyen kérelmet az illetékes szervnél.

Tegnap jött a hír, hogy a Ubisoft néhány kivételével lemondott az összes olyan védjegyéről, ami a Watch Dogsra vonatkozott - az idevágó kérelmet a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot nyújtotta be állítólag, és ami furcsa, nem sokkal azután, hogy meghosszabbították a címre szóló jogokat.

Noha önmagában ez nem jelentett volna rossz hírt, elképzelhető volt, hogy a Ubisoft átnevezi a Watch Dogsot - igaz, ez azok után, hogy közel két évig hájpolja a játékot ezen a címen, mindenképpen meglepő lett volna.

Azóta viszont kiderült: a Ubisoftnak esze ágában sem volt lemondani a Watch Dogs márkáról, és a kérelmet sem Yves Guillemot (vagy bárki más a kiadótól) nyújtotta be; a cég csalás áldozata lett, a troll pedig még Guillemot aláírásának meghamisításáról is gondoskodott. A Ubisoft állítólag már rajta van az ügyön, közleménye szerint a történtek nem befolyásolják majd a Watch Dogs munkálatait.

11.
11.
markoci555
el vagytok szállva a troll szó használatával...
9.
9.
lolman598
Szerintem ez szimpla gerillamarketing
3.
3.
dBLOOD
Így van, ez már nem egyszerű trollkodás, hanem okirat-hamisítás, a helyükben biztosan feljelentést tennék.
1.
1.
Extol
Hát ha még aláírást is hozzácsaptak az komoly okirat hamisítás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...