Tíz percig mozog a Castlevania: Lords of Shadow 2

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 5.
  • Videó
Link másolása
A Gamekapocs szerkesztőségében a Castlevania: Lords of Shadow 2 a hónap egyik legjobban várt játéka, és a Konami csak fokozni tudta az epekedésünket a minap kiadott tízperces gameplay felvétellel.

A Castlevania: Lords of Shadow 2 február 28-án jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, de hogy addig is tudjunk mivel hangolódni a játékra, a Konami kiadott egy közel tízperces gameplay felvételt, ami a Toy Makert és a vele való harcot mutatja be. Ez lenne az:

13.
13.
Corran
Hmm, nem egy God of War... A god of war meg nem egy Devil May Cry. Kezdem nagyon unni, hogy hasonló játékmechanika alapján azonnal leszarozunk valamit, mert nem egy GOW, a gowot meg úgy kezeljük mintha isten egyszeri megismételhetetlen ajándéka volna. Ugye milyen vacak belegondolni, hogy a DMC már sokkal előbb megcsinálta a stílust mint a God of War? És aki azonnal rávágja nekem, hogy nade a görög hangulat és mondavilág, az tulajdonképpen nekem ad igazat, mert a Castlevania meg egy gótikus hangulatú cucc, szóval csak a játékmechanikát tudjuk húzni, az pedig a DMCből jött, mindkét játék számára. Én utánanéztem a dolgaimnak, tegyék meg a fikázók is. (Aki pedig azt mondaná, hogy höh, nem érdekes, mert a DMC az szar, az szépen tolja végig 1et, és a 3at, aztán jöjjön vissza magyarázni). Szal hehe.

Amúgy nekem jónak tűnik ,bár az első rész is nagyon élvezetes volt számomra - bár kissé hosszabb, mint kellett volna, legalábbis a PC verzió indokoltlan horribilis mennyiségű pályáéval operált :D
12.
12.
kolosszus87
#10: Szerintem nagyon élvezetes az első rész is, talán picit lassan indul be és kell egy kis idő míg az ember megszokja a harcrendszert, de nagyon tuti cucc, bár a God of War szerintem is jobb azért. A második ha minden igaz még hosszabb és ezúttal egy egybefüggő világot kapunk, nem olyan kis pályákra szétdaraboltat mint az első, a harc tuti változatosabb lesz, mert több használható fegyó van. Szvsz úgy érzem felül fogja múlni az elsőt.
11.
11.
colonialmarine
#10: Ááá,óvatosan a szavakkal,nehogy egy levágott ló fejet találj az ágyadban amikor hazaérsz a suliból :D
Nagyon jónak ígérkezik ez a játék!Ha lesz olyan hosszú és nehéz mint az egy,és a kamerát megcsinálják normálisan,akkor ez az idei év favoritja lesz nekem.
Felüdülés volt anno hogy egy tartalmas,hosszú,és nehéz játékkal játszhattam.Régen ez alap volt a játékoknál,ma már nem.
10.
10.
mikotamas
Az eslo is jol indult de kaki lett.....ezen remelem javitanak...amugy tucatjatek..nem egy God of War.......penzt nem adnek erte....
9.
9.
DarkLord
#8: Én a Thief 4-et is eszméletlenül várom, de addig tuti nem nyúlok hozzá amíg ezt 2-szer végig nem viszem :D
8.
8.
b48xll
nagyon tetszik.jó lesz a február...ez,thief 4 :)
7.
7.
DarkLord
#6: Én is türelmesen szoktam várni, de ezzel a játékkal már úgy vagyok, hogy kell és ez csak egy iciri-piciri szelet abból amit, majd kapunk az meg brutál lesz úgyis :)
6.
6.
Trapyd
5.
5.
DarkLord
Nagyon tetszett, de ezzel szerintem semmi újat nem mondok. Nagyon beteg ez a Toy Maker :)
2.
2.
kastorhun
1.
1.
DarkLord
Én most lesz@rom spoiler vagy sem én biza megnézem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...