Gameplay videón a megújult Resident Evil 4

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 7.
  • Videó
Link másolása
Közel négy percen át mozog a Resident Evil 4 legújabb kiadása, a nemrég bejelentett Ultimate HD Edition. Ebből többé-kevésbé kiderül, hogy érdemes lesz-e újabb 20 eurót költeni a játékra.

A Resident Evil 4: Ultimate HD Edition nagyfelbontású textúrákkal, 60 fps-es sebességgel, valamint Steam- és kontrollertámogatással érkezik: 20 euróért vehetjük majd meg a boltokban vagy a Valve rendszerén keresztül, méghozzá február 28-tól. A minap egy gameplay felvétel érkezett a PC-exkluzív kiadásról, ez lenne az:

25.
25.
D-day
Ez a legjobb része :D Mekkora volt ez ps2 őn :)
24.
24.
GAMEROD
#2: Hogy képzeled el az irányítást? Hm? Írj már róla valamit hogy mi az amit változtatni kell egy olyan játék irányításán amin tetszés szerint állítható a billentyűzetkiosztás. Gamepadet egy ezresért a fejedhez vágnak, egértámogatást már megjelenésekor is kapott az előző is. Na szóval? Mit javítsanak az irányításon? Nézzél inkább gameplay videókat geccc
23.
23.
Nebuloid
A magam részéről azt gondolom, hogy a Revelation-höz már helyből jobb minségű textúrák készültek, akár már a készítés elején is tervben lehetett egy nagygépes változat. A RE4 idején ktve hiszem, hogy gondoltak volna arra, hogy majd ki kell adni HD-ben. Mai szintű textúrákhoz valszeg annyi munkát kellet volna beleölni, hogy kétszer olyan áron kéne adni, mint amennyi most.

PC-n valóban ocsmányak voltak a fények, ami jóval nagyobb baj, mint a textúrák minősége, mert nem lehetett megkülönböztetni egymástól a dolgokat és a térérzet helyenként nullára csökkent. Továbbá 4:3-as monitprokra lett "méretrzve" a legutóbbi PC-s változat, vagyis "letterbox"-ban futott. Ez azt jelentette a gyakorlatban, hogy egy 16:9-es monitoron, volt egy kis 16:9-es játék kép középen, minden oldalról vastag fekete keretekkel. Ezek nagyságrendekkel nagyobb gondok mint a textúrák minősége, ezek a javítások már megérik az árat. Továbbá ez egy elég tartalmas játék, miért megy a nyavalygás ezen a áron, amikor nemegyszer ennél nudlibb kampányokért elkérnek háromszor ennyit manapság.

Írányítás: ez a játék konzolra készült eredetileg, úgy lett kitalálva, hogy kontrollerrel legyen kényelmes irányítani, nem hiszem, hogy lehetséges lenne bármit is tenni, az egér/billentyűzetes irányítás mindig természetellenesnek hat majd ennél a címnél.
20.
20.
Nothing
Nekem már PS2-n, HD nélkül is brutál szép (volt) a game, egy kis ráncfelvarrásért sok az a 20 euró...
19.
19.
Gora
#18 valakit már sikerült :D
18.
18.
Yanez
17.
17.
Gora
És aki megvette anno 6-ért az most pont erre fog kiadni 20eurót :D Engem nem tesznek lóvá :D
16.
16.
Lenox Lewis
20 euró? hát van bőr a képükön !
14.
14.
NinjaNorb
Azért jó hogy jön mert az eredeti port nem csak hogy rondább modok nélkül mint konzolon de nekem pl csak win xp módba indul és van pofája lagolni:D ráadásul ha meg moddolja az ember textúrákkal akkor meg jönnek a random crashek valamint dinamikus fények nincsenek a pc portba tiszta szürke az egész a modolt texturák amiket készítettek pl tényleg szebbek mint ami ebbe lesz:D de a fényeket nem tudták megoldani meg a fagyásokat
13.
13.
Caine
Ezt megvenni már tényleg csak annak éri még aki nem tolta még vele!
12.
12.
Dreadlox
#11: az az érdekes h a Relevations-t sikerült HD-be kiadniuk, akkor ezt miért nem "tudták"?
11.
11.
Stranger
#7: Azért a textúrák nagyobb felbontásúak mint ahogy eddig voltak (még szép), de még mindig nagyon rondák. Ha már 1x kiadnak egy ilyen sz@rt, legalább értelmes textúra csomagot kapott volna a játék...
10.
10.
Lenox Lewis
Ronda volt mindíg a game,maradt is az,de nem is a szépség miatt szerettük soha !
9.
9.
Dreadlox
Itt mindenki analfabéta? Komolyan, az első pár komment értelmetlen....btw ezt még mindig lehúzásnak tartom, csak úgy mint a gigaszupermegaturboextrémaggyápénzt street fighter 4
7.
7.
gnossos
Én ezt most nagyon nem értem.. Milyen HD textúrák?? PS2-nél láttam utoljára ilyen mosottas textúrákat. Vagy most ez milyen platformra van?
6.
6.
strike19
A capcom régóta csinálja ezt,Szerintem valamin már igazán bukhatna ,de ne ezen mert ezt szeretjük.Most a következő játékuk: Ultimate Street Fighter 4 Arcade Champion HD Editon. Capcom why?
5.
5.
Norbiii
#4: És nagyon jó a Wii-s irányítás, célzok, lövök, csak kár, hogy nem a "B" gombbal lő...:(
4.
4.
Norbiii
Pont most játszottam ezzel a játékkal, és mentettem meg Ashley-t. A kedvenc lövöldözős játékom, imádom. :)
2.
2.
kastorhun
Én csak azt remélem hogy az irányítást javítják.
1.
1.
keiji maeda
nem látok sok külömbséget így videó alapján a ps3 hd verzióhoz képest , szerintem én ezért nem megint pénzt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...