Ingyen van a The Witcher a hétvégén

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 15.
  • Hír
Link másolása
Ha kimaradt a The Witcher első két része, vagy esetleg újra belevágnál valamelyikbe a The Witcher 3 érkezése előtt, akkor irány a Steam, február 18-ig ingyen lehet játszani mindkettővel!

Gőzerővel készül a The Witcher harmadik része, és a megérkezéséig két út áll a játékosok előtt: pótolják az első két fejezetet, ha kimaradt nekik, vagy újra előveszik őket, ha már végigjátszották őket. Külön öröm, hogy a hétvégén mindkét játék ingyenes a Steamen, így még költeni sem kell rájuk!

Mindez azt jelenti, hogy ide vagy ide kattintva letölthetitek mindkét címet (vigyázó szemeteket a Free Weekend bannerre vessétek!), utána február 18-ig ingyen játszhattok velük. Ha később is folytatnátok a játékot, akkor kell csak fizetni, jó hír viszont, hogy szintén a hétvégén 80-80 százalék kedvezmény jár mindkettőre.

15.
15.
KENKILL
Annyira imádom a CD Projekt RED-et, ezek után mondja valaki hogy nem a legjobb arc fejlesztők... Kevesebb mint kétezer forintért két fantasztikus játék, 100+ óra játékidővel. Aki még nem játszotta végig a Witcher-eket, annak most itt az ideje! Nekem már mindkettő megvan, de lehet, hogy én is támogatom őket még egy vétellel.
13.
13.
Juha
#12 Nézd meg jobban a linkelt "játékot"! :-)
8.
8.
Virgil31
Kár hogy csak 18.-ig lehet vele játszani
7.
7.
makkandis
Én is behúztam a dobozos mellé most steamen is, ha van fejlesztő akit szívesen támogatok az a CD Projekt RED.
1.
1.
Split
A dobozos verziót nem lehet felvinni a steam rendszerébe, de 2000 forintot nekem megért, hogy meglegyen digitálisan is! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...