A hónap végén kibővül a Ryse: Son of Rome

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Crytek bejelentette, hogy a hónap végén új DLC érkezik a Ryse: Son of Rome-hoz, melyben egy kooperatív túlélőmód élesedik öt térkép és néhány karakterskin társaságában. Season pass nélkül 8,99 dollárba fáj.

A Crytek megerősítette, hogy február 28-án érkezik a Mars’ Chosen Pack a Ryse: Son of Rome-hoz, amely egy új játékmóddal vértezi fel az alapjátékot. A Survival módban természetesen a hullámokban támadó barbár hordákat fékezhetjük meg egy barátunkkal vállvetve. Csak a kivégzett ellenfelek után gyógyulunk valamelyest.

Öt új térképet találunk a csomagban, kettőt az ókori Egyiptomról mintáztak a fejlesztők, ezek a Pyramid és az Obelisk. Ezen felül egy új karakterskinnel bővül a felhozatal, hősünket most már légiósnak is beöltöztethetjük.

Ha nincs season passünk, akkor 8,99 dollárt kell leszurkolnunk a DLC-ért. Egyébként a Ryse: Son of Rome digitális változata az amcsi Live-on 40 dollárba kerül február 27-ig.

10.
10.
makkandis
#1: Soha nem értettem, ha valakit az ilyen típusú játékok érdekelnek, akkor miért nem konzolt vesz pc helyett.
9.
9.
Cipo3
#8: Ezt én se értettem, hogy mit takar a Season Pass. De a kérdés az, hogy milyen DLC-khez ad jogosultságot?

Mert pl killzone-hoz, jött egy multiplayer pálya DLC-ben egy másikban DLC-ben meg egy skin a repülő robotodhoz. Hát egyikért se fizetnék semmit.
8.
8.
Drazhar
#3: Nem, a Season Pass annyit takar, hogy a kiadó ELŐRE (és ez a pofátlan) közli, hogy fog jönni majd 4 DLC, darabja 10$-ért, DE ha veszel egy season pass-t akkor leszurkolsz egyben 30-at az összesért. Tehát kvázi te előre megveszed mind, és ezért valamennyi kedvezménnyel tudod ezt megtenni.
7.
7.
szepike
...ezt hívják,ÁÁÁÁÁÁTverésnek!!!!!!!!!!
6.
6.
Habbobitas
#1: Vegyél Xbox One-t!!!!
4.
4.
crytek
#3: Nem egészen mert ezeken felül is szoktak jönni ég DLC-k attól függ milyen szemét mocsok pénzéhes az adott cég.

3.
3.
Szóval ez a season pass dolog azt jelenti, hogy veszünk valami játékot mondjuk 60 euróért, akkor ahhoz, hogy meglegyen a teljes játék még ki kell perkálni 15-20 eurót?
2.
2.
shatterhand
majd 2-3ev mulva talan lesz arra is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...