Nyáron jelenik meg a Sacred 3

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Deep Silver megerősítette, hogy a Sacred 3 a nyár folyamán landol PC-n és konzolokon. Számos karakterosztály és egy egzotikus világ várja a bátor lelkű kalandorokat - nézzük is meg közelebbről!

A Sacred 3 világát Ancariának hívják, és ismerős lesz a sorozat rajongói számára. Naná, hogy ismét a gonosz ébredezik benne, persze nem kell egyedül nekivágnunk a béketeremtésnek, a két- vagy négyfős kooperatív mód is a rendelkezésünkre áll offline és online.


Olyan beszédes és egzotikus karaktereket irányíthatunk, mint a Seraphim, az Ancarian, a Khukuhru és a Safiri, ám a harmadik részben egy új szereplőt is üdvözölhetünk, nevezetesen a Malakhimet. Minden osztály egyedi képességekkel és fejleszthető fegyverekkel rendelkezik, részletes statisztikát vezet rólunk a játék, és lesz online ranglista is.

A kiadó megerősítette, hogy a Sacred 3 nyáron jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, de lesz PS Vitás verzió is.

4.
4.
kastorhun
#1: Gondolom nehezebb és drágább ps4-re és one-ra fejleszteni, nekem tetszik a képek alapján.
3.
3.
sebtapasz
Jónak néz ki! Nekem a S2 nem tetszett igazán, remélem ez jobb lesz!!
2.
2.
Ó, a mai napig imádom a Sacred első részét, ha tehetem mindig játszogatok benne egy kicsit. Egy baj volt csak vele, hogy sokszor bugos lett :S Egy alkalommal a végjáték közelében "nem triggerelődött" egy esemény és ezért üres barlang várt rám, ott ahol szörnyeknek kellett volna lennie, és hiába mentem vissza, semmi sem történt. A második rész nálam kimaradt, ez az új rész érdekelne, csak már lehet, hogy nem PC-n hanem a PS4-emen, ami pedig nincs sajnos felsorolva. Igen, eszem, ez eléggé tökönszúrás a részükről :(
1.
1.
eszem
Nézek itt bambán, a képek alapján nem tudom hova tenni ezt az új vonalat. Se az első rész, akkor még nagyban Diablo-ra hasonlító, de sok esetben nagyon sokban eltérő világához se a második rész színes szagos inkább kicsit meseszerű képéhez. Semmikép se írom le, de szeretnék látni ebből egy játékmenet videót, remélem nem mennek el egy olyan irányba mint anno a Dungeon Siege 3.

Am csak Én érzem saját maguk tökön szúrásának, hogyha már konzolra is megjelenik akkor miért hagyják ki a """"next gen-t"""""?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...