Sacred 3 PC, PS3, Vita, X360

Hosszú idő után készül a Sacred-sorozat harmadik része.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.

Humble Bundle - főszerepben a Deep Silver

Noha még a Capcom-játékaira is benevezhettek, már elérhető a Humble Bundle-csapat legújabb akciója, amelyben a Deep Silver játékaira csapathattok le olcsón. Ha hiányzik valamelyik Saints Row vagy Dead Island, nem lőhetsz mellé!

Games with Gold - íme, a decemberi kínálat

A Microsoft közzétette, hogy milyen ajándék játékok járnak az Xbox Live előfizetőinek decemberben. Az ünnepek apropóján egy extra cím is jön, így összesen öt alkotás lehet a tiétek a következő hetekben.

A heti galériafrissítés

A Comic-Con és a Gamescom között kissé alábbhagyott a kiadók lendülete, ám mégsem lehet panasz az eheti képáradatra. Ezúttal a Deep Down, az Elite: Dangerous, a LEGO Batman 3 és a Sacred 3 emelkedik ki a felhozatalból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rosszmájúan azt is mondhatnánk, hogy a hét sztárja egy tavalyi játék lesz, de a The Last of Us: Remastered azért ennél több tiszteletet érdemel. Joel és Ellie a PlayStation 4-et is meghódítja.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

Sacred 3 - bemutatkozik a harcos

A Keen Games egy újabb filmes trailerrel jelentkezett a Sacred 3-ról. Ezúttal a kardok és a páncélok kedvelőit csodálhatjuk meg a CG-kedvcsinálóban, ahol több tucat szörnyet aprítanak fel változatos módon.

Filmes trailert kapott a Sacred 3

Már nem kell sokat várni a Keen Games akció-RPG-jének harmadik részére, augusztus elején visszatérhetünk Ancariába PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Ezúttal egy dicsőségteljes CG-előzetest mutatunk a Sacred 3-ról.

A heti galériafrissítés

Egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni: ezentúl minden hétvégén jelentkezünk egy galériafrissítéssel, melyben összeszedjük nektek az elmúlt napok legfontosabb screenshotjait és artworkjeit.

Bezzeg a Sacred 3 hamarabb jön

Az elmúlt huszonnégy órában több játék késését is bejelentették, a Deep Silver viszont nem enged a divatnak, inkább azt tette közhírré, hogy előrébb hozta a Sacred 3 megjelenését.