Far Cry 4 - irány a Himalája?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 20.
  • Pletyka
Link másolása
Még mindig nagyon kevés hivatalos infónk van a Far Cry negyedik részéről, gyakorlatilag annyi biztos, hogy lesz még folytatása a sorozatnak. De vajon tényleg a Himalájában játszódik majd?

Gyakorlatilag biztos, hogy készül a Far Cry negyedik része - méghozzá állítólag a Ubisoft Shanghai-nál -, a Ubisoft pedig még tavaly nyáron mondta azt, hogy nem kell sokat várnunk a folytatásra, és hamarosan előrukkolhatnak az első részletekkel.

Ennek a helyén nagyon sok hó lesz. Állítólag.

És az az érzésem, hogy ez a "hamarosan" egyre közeledik, ezzel együtt pedig arra is lehet számítani, hogy egyre több és egyre konkrétabb pletykát hallunk majd a játékkal kapcsolatban.

Mint amilyen a mai is.

Az általában jól értesült Superannuation ugyanis véletlenül (?) kiszivárogtatta a játék potenciális helyszínét: a csapat úgy tudja, hogy a Far Cry 4 a Himalája és környékén játszódik majd, és ha minden igaz, szörnyek is szerepelni fognak benne - jelentsen is ez bármit, de ugye az első Far Cry óta elég sok mindent el lehet képzelni.

A Ubisoft nem kommentálta a híreket, de lássuk be: nem lenne meglepő, ha megint helyszínt váltana a játék, és az is kijelenthető, hogy a Far Cry játékmenetéhez passzolna a Himalája környezete.

36.
36.
DzsungelCsirke
Nem tudom mit kell ennyit rinyálni a Far Cry brandről (heh, mintha bármiféle komoly háttérsztori vagy több kötetes regényfolyam lett volna akármelyik rész sztorija.

Ha más névvel adták volna ki a 3 játékot most senki sem vitatkozhatna azon, hogy mennyire FC hű a trilógia, mert fele ennyien nem vették volna meg. Mivel milliós költségvetésből készülnek az AAA programok ezért ez még mindig egy üzlet és nem csak művészet.

Inkább örüljetek hogy kaptunk 3 minőségi játékot, és készül a negyedik is.
35.
35.
Falcon
meg sem vettem volna ha nem uj helyszinnel jőn
34.
34.
crashpipi
#32: Elég igényes, jó sztorival rendelkező és szép nem nagyon. A Far Cry 3 ezért volt kellemes meglepetés. Nem volt annyira gagyi, unalmas és cső, mint egy Crysis 3 vagy egy aktuális CoD.
És engem speciel az AC-s "merítések" nem érdekeltek, mert én meg azokat nem szerettem, így a toronyelfoglalástól kezdve, a craftolás sem zavart...
32.
32.
Rakottkrumpli
#28: Mert abból nincs elég választék...
31.
31.
omarek
náci buddhista jeti zombik köllenek!meg egy fő zsidakabra aki egy lámából születik úgy hogy kirágja magát belőle és kezdetben szúnyog orra van aztán kacságyík lesz és utána lesz csak zsidakabra.szerintem ez tuti siker lenne!
30.
30.
Papus
remélem nem lesznek szörnyek,az első részt is elrontotta kicsit....
29.
29.
Gamer70
Csak nehogy átcsapjon a játék valami hülye szörnyes történetté!
28.
28.
crashpipi
#27: Aki értette is szidhatja, hogy ha a valósághoz valamivel közelebb álló lövöldéket szereti.
Nem kell életszimulátornak lennie, de azért szörnyek nem hiányoznak...
27.
27.
Josi21
#25: Kinek mi, de akkoriban forradalminak számított ! Szörnyeket azok szidják akik lósz@rt sem értettek a történetből, nem véletlenül voltak benne. Nekem a 2. része nem tetszett. 3. annál inkább. :)
26.
26.
mestermagyar
25.
25.
simon 555
#24: És nem is volt a legjobb rész a sorozatban...
24.
24.
mestermagyar
#21: Első része pont nem az volt...
21.
21.
simon 555
#12: Miért miben legyen még Far Cry ha nem a nevében? :D
A Far Cry egy FPS szabadon bejárható területen és pont. Semmi köze ahhoz, hogy vannak e benne szörnyek vagy sem.
19.
19.
RangerFox
Szörnyek.......Himalája.......Far Cry........ Hogy még mi lesz itt....
18.
18.
Rakottkrumpli
#17: Akkor lehet, hogy azon kevesek közé tartozom, aki nem az alapján ítél meg egy játékot, hogy minek nevezik, vagy mi a világ véleménye róla, meg ilyesmi. Tech demo? Letojom, nekem egy régi nagy kedvencem és ennyi. Mellesleg akármilyen frencsájzról beszélünk azt az első rész kelti életre és ha a többi rész szarik az arcába az gáz, ha egy híres játékról beszélünk, ha a leg indie-bb kis hülyeségről. Azért ne csináljon senki úgy, mintha nem csupán azért kapta volna meg a második és a harmadik rész is a far cry nevet, mert kellett egy ismerősen csengő név a nép fülébe, amivel jobban el lehet őket adni..
17.
17.
Sun9us
#12: Ezt úgy írod, mintha valami Warcraft, Baldur's Gate, Half Life szintű játékról lenne szó, és nem egy kibővített tech demóról. :D

Az első rész, egy tech demó volt, a másodikba már valami koncepció is szorult, az más kérdés, hogy hibás koncepció. A harmadik rész volt az első épkézláb Far Cry rész.
16.
16.
Drazhar
Érteném, hogy a francnak van ennyire nyomatva ez a széria. Bőven ráér ez a 4. rész két év múlva is, vagy ennyire remeg mindenki megint 26 egyforma tábort felszabadítani?
15.
15.
Artyom169
#11: Persze,hogy nagyon jó volt sőt,csak azt elnézve,hogy milyen lehetett volna sajnos elszomorít.Ez csak az volt amitől az embernek a gyomra fordul ki a mai világban Marketing.
14.
14.
mestermagyar
#7: A farcry 3 szerintem épphogy visszalépés volt. Sokkal árkádabb lett, mint a 2. A kinézet olyan túl élénk hozzá képest, a csaták fele ilyen "lopódzunk, hogy ne vegyenek észre vagy mission failed, mert annyian jönnek", az assasin creedes hülyeséget, mint a toronymászást átvette, csak úgy látod a térképet, ami rohadt vicces, mert a szigetet egy műhold egy fotón el tudná tárolni.A fegyverek már se nem romlanak se nem akadnak. A mesterséges intelligenciáról nem tudok nagyon nyilatkozni, de a lopódzás implentálásával természetesen azt a "hülye vagyok, direkt úgy csinálok hogy könnyen megölhessetek" AI-t kapta. A szigeten állatbőrökből kell craftolni egyes dolgokat, de közben a milliós fegyverekre jut pénz? Minden küldetés helyhez van kötve egy megadott zónában, hogy véletlenül se tudd őket távolról leszedni egy közeli hegyről, csakis a lopakodást, vagy a rambo-féle kiírtást választhatod. Nem is beszélve arról, hogy az új fegyverek 2 mp alatt elfogynak.
13.
13.
crashpipi
#11: Egyetértek, hogy zseniális volt és még a grafikai "butítás" ellenére sem lehetett senkinek panasza a full beállítások melletti látványra!
12.
12.
Rakottkrumpli
#6: Jah csináltak még két részt, aminek semmihez semmi köze. Elég szomorú, hogy így szétkúrták, hogy csak a szép tájak maradtak meg védjegyként... (akármilyen jó is lett a harmadik rész, akkor is csak a neve far cry)

#7: A második rész előrelépés volt? :DDD Annak csak a hangulata volt jó, de összességében pocsék játék volt és hatalmas visszalépés. még egy épkézláb története sem volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...